![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 19:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי סטטוס של מישהי שכבתה כזה rip I love you ועוד לא ידעתי מה קרה אז הייתי כזה אה להתייחס אליו כאילו הוא מת זה טיפה מוגזם אבל לא הייתי בטוחה שבה הוא אז חברה שלי גיגלה אותו והייתי כזה אה כן זה הוא ואז ראיתי ליד השם שלו בגוגל תאריך פטירה אה היה לי ממש ממש כיף בחג אני ככ אוהב כלבים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 19:54 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהילה פתאום צורחת
סינוואר מת!! וכולם כזה ![]() הדס השניה בדקתי על הליאם הזה בגוגל איך הוא מת? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 19:55 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצוב😢 ואמא שלי כזה הייתה כה רצינית אז מסתבר שאני שחקנית מצוינת מי ידע.. איזה כיף וכן, כלבים זאת אהבה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 19:56 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה שהשתכר הסתמם ונפל מהמרפסת לא ברור אם בכוונה או לא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 19:56 PM
|
||
למה אמא שלך יודעת מי זכ ליאם
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 19:59 PM
|
||||
אומרים שבכוונה כי יש את הסרטון הזה שכאילו .... https://www.tiktok.com/@frzzzzy/video/74264...able_checksum=1 ומיכל, אמא שלי יודעת מי זה ליאם כי ככה זה כשיש לה שתי בנות שדואגות לשמוע 1D בשיא ווליום 24/7 -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||||
חחחחחח זה המוות הכי טראגי ששמעתי אמא שלי לא יודעת מי זה ג'אנקוק -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 20:01 PM
|
||||
תקשיבי חברה שלי הייתה צריכה לעשות דוגיסיטר על איזה כלב ולא אמרו לה אפילו אם זה בן כמה אוכל צריך לתת לו ומתי איפה הצלחת שלו כלום היא אפילו לא פגשה אותו או את הבעלים שלו לפני אז אתמול ב12 בלילה היינו אצלו בבית והוא נבח עלינו וברח ולא הסכים שנקשור אותו ורק אחרי חצי שעה שאנחנו יושבים שם על הרצפה ומנסים להיראות לא מאיימים הוא הסכים והיום הוא כבר ממש היה בסדר והיה ככ כיף כאילו באתי לחברה הזאת (יש לה גם כלב משלה יש לה רועה גרמני) והיא ושני הכלבים ישבו שם על הרצפה ופשוט ישבתי איתם חצי שעה כזה וליטפנו אותם ואז אחרי זה עוד חברה באה והלכנו אליה והבאנו את אחת הכלבות שלה (כי השניה פחדה מהרועה גרמני) והוצאנו אותם לטיול ביחד ואומייגאד באמת שהיה לי כיף אני הייתי עם ופל הזה של הדוגיסיטר ונקשרתי אליו ממש אפילו אספתי את הקקי שלו והכל וכשהחזרנו אותו לבית שלו פשוט ישבנו שם ושיחקנו איתם כי היה לנו עצוב ללכת די אני ככ אוהב את ופל ממש עצוב לי שאני לא אראה אותו יותר בחיים😭😭😭😭 --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 20:02 PM
|
||||
את פשוט לא השווית הרגע את לים פיין לג'אנקוק. איך אני בכלל מדברת איתך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 20:02 PM
|
||||
דווקא מרגיש לי שזה לא טרגי טרגי שזה שדורסת אותך מכונית או שאתה מת מסרטן לדעתי זה לא שזה לא עצוב זה פשוט לא כזה טרגי --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 20:04 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא הייתה היום טריוויה?
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 20:06 PM
|
||||
אמגג כלביםם ![]() אוייי להיקשר לכלב בדוגיסיטר זה לא רעיון טובב ואין מצב שתלך לשמור עליו שוב במקרה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 20:20 PM
|
||||
לא כי זה אפילו לא היה אני זה היה חברה שלי --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 20:22 PM
|
||
יאאאא פרדי עושה סאבאת׳ון של שבוע
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 17 2024, 20:31 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתתף בצערו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |