![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:02 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח נראלך שהוא באמת שותה כ"כ הרבה הוא סתם אומר את זה בשביל שיותר אנשים יצפו מעל 9-10 ליטרים ביום באופן קבוע זה כבר הרעלת מים you can check that -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:05 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:07 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אני מאמין לו אני רואה אותו כבר הרבה זמן הוא ב א מ ת שותה הרבה מים השני שעושה איתו את הפודקאסט ג׳ק גם היה סקפטי ואז הוא כזה פירט מתי הוא שותה וג׳ק היה כזה פאק זה נכון אתה באמת שותה 15 ליטר הוא שתה ככ הרבה מים כי יש לו לחץ דם נמוך והוא היה בטוח משום מה שזה עוזר לזה אז הוא פשוט שתה כמויות מטומטמות של מים כאילו זה נורמלי כאילו הולך לשירותים עושה פיפי ואז קם ושותה מהברז בשירותים כדי שיהיה בתוכו מים כל הזמן תחשוב שהוא היה צריך לדבר על זה עם רופאה והרופאה אמרה לו להפסיק לשתות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:08 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״עמרי הכהן 2014 לא אמיתי הוא לא יכול לפגוע בך״ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:10 PM
|
||||
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:16 PM
|
||||
מה ולמה אתה עושה להם סטוק --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:23 PM
|
||
אני אשים את זה פה מישהו הגיב ״my 3 favorite things in the title” --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:27 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר נצח מנסה להבין את המשפט בחתימה שלך -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:31 PM
|
||
להיכנס לפרק רנדומלי ולשמוע אותם מדברים על כוח תפוח ומועצת הפירות ווהירקות:
מאז שאור בוטבול עשה ספיישל נוסטלגיה אני שומע מלא אנשים מדברים על זה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:34 PM
|
||||
https://open.spotify.com/track/1QP8gp1xtid9...2Ti2SGesiDg4ABg אם את לא מבינה מה זה אומר לדעתי זה די מגניב תוכן רצוף אהבה אני לא יודע אם יש לזה איזה סיפור מיוחד אני פשוט רואה את זה בתור שאלוהים פשוט מלא באהבה ואני חושב שזה נשמע מגניב ביתו צפוף לרווחה זה בגלל שכשהיה בית מקדש כולם הלכו להתפלל שם ביום כיפור והייתה שם רחבה ששם היו עושים את התפילות אני חושב והיה שם ממש ממש צפוף כי זה ליטרלי כל עם ישראל שם ובקושי היה מקום לזוז ויש חלק שלפחות אז לא יודע איך זה עובד היום היית צריך להשתטח על הרצפה ולהתוודות על החטאים שלך ואז בחלק הזה כשכולם משתחווים פתאום היה הרבה מקום לכולם והיה גם מספיק מקום ככה שהם לא היו כאלה צפופים כדי שלא מישהו ישמע את הווידוי של מישהו אחר אז זה למה ביתו צפוף לרווחה חיכיתי להסביר את זה אני אוהב את הסיפור הזה😭 תקנו אותי אם אני טועה אני לא מומחה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:53 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו ילדים זה בסדר גברים מסיימים את ההתבגרות הנפשית שלהם בגיל שבע -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:54 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל שבית הכנסת שלי לא היה צפוף לרווחה אתמול ![]() זה רק עניין של זמן עד שיכניסו את השירים של ישי ריבו לתפילות של ימים נוראים. הפיוטים שם בנויים ממש כמו השירים שלו, עם שילובי פסוקים ומשחקי מילים ואותם מסרים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:55 PM
|
||||
הוא כל כך טוב ואני הייתי הייטר עד לפני כמה שבועות הוא בכנות ככ טוב --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:56 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התבגרות נשפית נשמע כמו משהו שנכניס לנשף אנשי השנה הקרוב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |