![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 03:57 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אין את הפרצה שחשבתי אבל אין לי כח להסביר deal with it -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 08:50 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 09:05 AM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לכולם 🍓
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מה קורה הגר?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 09:09 AM
|
||
ממש סבבה
קצת לא יודעת מה לעשות עם כל החופש הזה מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 09:10 AM
|
||
האמת שגם אני ככה
הייתי מעדיפה שיפצלו את החופש הזה לכמה חופשים ויפזרו אותם במהלך השנה אני סבבה 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 09:11 AM
|
||
כאילו טכנית לא הייתי חייבת לקחת את כל השבוע חופש הזה
אבל משום מה חשבתי שזה חכם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 09:28 AM
|
||
יא חופש ממה?
(כן אני חייבת לצמצם פערים, פעם אחרונה ששאלתי היית במכינה קדם צבאית) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 09:39 AM
|
||
כאילו
אם הייתי במכינה קדם צבאית איפה הגיוני שאהיה עכשיו (אני לא אוהבת לכתוב את זה מפורשות סורי) -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 10:35 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 10:46 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר את עדיין בקטע של בילי אייליש? זכור לי משהו כזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 11:20 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הזמן להגיד שיהיה לי דוכן האייקון
וולףסטאר, גוד אומנס, גרוויטי פולס ועודד -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 11:37 AM
|
||||
כאילו היא סבבה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2024, 12:28 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי וזה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |