![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 22:52 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה שרציתי כלב משחק פורום שלום מוזיקאיות יקרות! סברי מרנן היא סדרת קומדיית מצבים ישראלית בה הזוג הראשי, שי ושני, מבקרים כל שבוע את ההורים של אחד מבני הזוג. באחד הפרקים, שי ושני נסעו לבית הוריה של שני וכשחנו, הם דרסו בטעות חיה קטנה, ובמשך כל הפרק חשבו שדרסו את הכלב של השכנים. בסוף הפרק, הם נסעו חזרה לביתם והדליקו את הרדיו, ובכל תחנה אליה העבירו התנגן שיר בנושא כלבים - כמה שרציתי כלב, פה קבור הכלב, Who Let The Dogs Out וכו, עד שלבסוף החליטו לכבות את הרדיו כדי לא להקשיב לשירים בנושא כלבים. לפעמים אנחנו נמצאות בסיטואציות מביכות או טראומתיות או סתם לא נעימות והדבר האחרון שאנחנו רוצות לשמוע באותו רגע הוא שיר שיזרע לנו עוד מלח על הפצעים. למשל, בחורה שהרגע נפרדה מהחבר שלה, לא תרצה לשמוע שיר רומנטי וצ'יזי על האפי אבר אפטר. במשחק הפורום הזה, תצטרכו להיזכר (או להמציא) בסיטואציה לא נעימה כמו זאת, ולהתאים לה שיר שלא הייתן רוצות לשמוע מיד אחרי שהיא קרתה. לכל מי שלא הבינה, הנה דוגמה: משתמשת א: לאחר הסיטואציה משתמשת ב: בה דרסתי כלב משתמשת ג: לא הייתי רוצה להקשיב ל משתמשת ד: כמה שרציתי כלב של אריק איינשטיין או משתמשת א: לאחר הסיטואציה משתמשת ב: בה נפרדתי מחבר שלי משתמשת ג: לא הייתי רוצה להקשיב ל משתמשת ד: איך אפשר של ג'יין בורדו מוכנות? אני אתחיל! לאחר הסיטואציה ולמי שמתעניינת, לא, הכלב לא מת בסוף:> -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 07:02 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בה צפיתי במחזה לא נעים
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 07:36 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הייתי רוצה להסכית אוזניי ל...
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 16:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה יום שמח
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 17:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאחר הסיטואציה
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 18:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונ
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 18:59 PM
|
||
לא הייתי מעוניין לשמוע את השיר...........
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 19:27 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
חרבו דרבו
-------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 20:43 PM
|
||
לאחר הסיטואציה
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 23:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבה היה לי קלקול קיבה
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 23:04 PM
|
||
לא הייתי רוצה לשמוע את..
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 21:41 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cheeseburger in Paradise של ג'ימי בופט
כי זה על אוכל? אדק -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 21:43 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לאחר הסיטואציה
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 22:26 PM
|
||
פוסט טראומה מהשירות בשלטון האפרטהייד הקולוניאליסטי
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 09:18 AM
|
||
לא הייתי רוצה לשמוע את…
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |