![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:33 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירי נסיכות דיסני ודת' מטאל זה השילוב הכי טוב מלקרוע את הגרון ללשבור את הרצפה בריקוד זה כזה נהדר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
דיי מדיויק -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שומע מתחיל טוב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:34 PM
|
||||
חכה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:35 PM
|
||||
יש בי שני אוהבי מוזיקה אחד שהוא חנון הומו שאוהב white girl music אחד שאוהב דת' מטאל ואני אוהב את שניהם ואת כל הספקטרום שביניהם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:36 PM
|
||||
האירוניה התאבדה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אוקיי הגעתי לדרופ יפה תשמע את A Visceral Retch של Whitechapel בינתיים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
למה זה דווקא קצת אירוני -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:37 PM
|
||||
זה שני אנשים שונים אגב אם לא ידעת זה נשמע משוגע -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:37 PM
|
||
טוב אינפי זה חמוד אבל אני אוהב את הדת' שלי יותר ברוטאל
בטח אם אני אשמע את זה עוד כמה פעמים אני אוהב את זה יותר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:38 PM
|
||||
כן תאמת כל מי ששומע דת' הוא הומו ברובו כן ככה זה עובד עם רוב השירים יש לו שירים הרבה הרבה יותר כבדים אם תהית... -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:38 PM
|
||||
לא ידעתי אני רגיל לVocal range של וויל ראמוס אז מבחינתי זה לגמרי יכול להיות אותו בחור וויל ראמוס יכול לעשות גם גבוה וגם נמוך ליטרלי בו זמנית זה כזהההההההההההההה הזוי זה נשמע כאילו שני אנשים שרים בו זמנית ואני מת על זה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:39 PM
|
||||
לאדע אני סטרייט אבל אומרים לי הרבה שאני הומו פעם התשובה שלי לזה הייתה "רגע אני אתקשר לחברה שלי לעדכן אותה" אבל אין חברה אז רגע אני אתקשר לקראש הלא קיימת שלי שאני אודיע לה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:40 PM
|
||
טוב אינפי אני מתנצל אבל לא הצלחתי להתרכז בשיר שלך כי orc march תקוע לי חזק מדי
אני אחזור אליו בפעם אחרת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:42 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשמע את time piece של sampha זה קצרצר ומושלם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |