![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:54 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הוא לא סופר את ההודעות בנוד מאז שירין החליט ככה עד לפני כמה שנים זה לא היה ככה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 21:56 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
טעות חייו -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:03 PM
|
||||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
תגידי אפשר בבקשה 30000 חרמשים דחוףףףףףףףףףףףףףף -------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:10 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא השוויתי ואת לא ענית לי על השאלההה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:11 PM
|
||||
אני בן 14 ואני אשמח להצטרף אליך אני יודע sql, hdml, pithon וג'בה. -------------------- יחד ננצח
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:12 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגיד בן כמה אתה? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:12 PM
|
||
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=175403
כי אם אני אגיב בקבוצה זה יוסיף לי הודעה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:13 PM
|
||||
נהדר ממליץ לך ללמוד לכתוב שמות של שפות לפני שאתה לומד שפות אבל יפה מאוד למה ילד מוכשר כמוך סתם עושה טרולים בפורטל הישראלי להארי פוטר? אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:13 PM
|
||||
עניתי לך תסתכל למעלה ויש לי גם שאלה שם -------------------- יחד ננצח
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:14 PM
|
||
מה הייתה תגובת השנה של שנה שעברה?
מישהו יודע? -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:15 PM
|
||
Defend this realm, its far greater than a nations will
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:16 PM
|
||||
הגר תעני לי repo mwwa אני יודע שאת צרפתיה אז כתבתי לך משהו פה בצרפתית -------------------- יחד ננצח
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:17 PM
|
||||
זו תשובה לשאלה שלי או סתם משפט מגניב שהחלטת לדחוף לפה? -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:18 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזו שאלה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 22:19 PM
|
||
הגרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
תעני כבררררררררררררר -------------------- יחד ננצח
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |