![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 00:41 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לתוצאות מקסימליות, תתחיל לעבוד על הגרון שלך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 00:41 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן אני ממש משתעל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 00:43 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך הגובלין ספיק שלך? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 00:43 AM
|
||
אה ובונוס אם היא יודעת שפת ה-ב' שוטף אנחנו נוכל לרכל על אנשים בנוכחותם וזה יהיה קורע
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 00:44 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבניבי יובודבע אבת שפבת הבבבית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 00:46 AM
|
||||
תקליט לי בווצאפ ונראה מה הרמה שלך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 00:54 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני דובר הללו-את-פיבסית שוטף אם זה עוזר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 00:56 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי הייתי צריכה להגיש להיום עבודה עד 23:50 והגשתי אותה ב23:50
להגיש עבודות על הדקה זה לא ריסק שאני רגילה אליו. ממש התחלתי לחיות על הקצה. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 01:20 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני אתמול בבית ספר בקלי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 01:21 AM
|
||
כאשר איתיחר חשב שהוא יודע שפת ה-ב שוטף
אז הראיתי לו למה אני במתכוון ב"שוטף" ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 01:25 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני רואה את זה כבגיברובשיבן -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 01:27 AM
|
||||
נראלך ![]() אמרתי ששפת ה-ב זה רק בונוס -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 02:09 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לנו התפתחות ![]() הוא טוען שהוא כיוון לכתף וג׳ק פשוט התחמק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 02:30 AM
|
||
צריך לעשות יום הערכה לבצלצל הזה
![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 10:29 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |