![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:33 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי באמת שאם זה לא אותו דבר לכולם אז תסבלו רציני זה כזה חרא בא לך ללכת לבדוק לי שבאמת יש לך רק 100 ינשופים בעמוד בינשופייה? אה רגע יש לך בכלל מקום ליותר מ100 ינשופים? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:34 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו מוצא דרך לעשות שיהיו יותר מ100 ינשופים בעמוד בינשופייה אז תגידו עכשיו or forever hold you tongue
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:34 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה גם ממש מגניב כשאנשים שואלים אותי איפה הסתפרתי ואני יכול לומר שסיפרתי את עצמי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:35 PM
|
||
אגב לרובכם בכלל לא יהיה אכפת מהעמודים בינשופייה כי יש את זה רק להנהלותים
אבל אני רוצה לתפוס את כל המקרי קצה (וגם כי לי יש עמודים בינשופייה) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:36 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
כן יש לי מאה למה יש לי פעמיים מכל הודעה כאילו למה יש שני תיקיות שהשם שלהם בגיבריש -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:36 PM
|
||||
שאלה טובה אני פתחתי פעם תיקייה בשביל לנסות משהו ואני שומר אותה בשביל הנוסטלגיה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:37 PM
|
||||
זכויות מעניין אותי כמה פלג מוטמע באתר כאילו אם מתישהו בעתיד מישהו יסתכל בקוד ויראה מלא דברים שלך -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:38 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם למרלינים החמודים באשר הם שם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:39 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגיש שזה משהו שאני אמור לדעת אבל אין לי מושג איך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:40 PM
|
||||
אינפי האם אתה סטודנט עכשיו? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:41 PM
|
||||
יש כל כךךךךךךךךך הרבה קוד באתר לא נגעתי באלפית ממנו אפילו ושיניתי אולי מיליונית ממנו ולא נראלי שהשארתי הערות שישימו לב שזה אני בכלל בקיצור לא נראלי שישימו לב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:42 PM
|
||||
אני עוד פחות מחודש -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:42 PM
|
||||
נופ עדיין יש לי זמן חופשי ב10.11 פיספסת דרך להשאיר חותמת באנושות -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:45 PM
|
||||
עם כמויות הספגטי אני אוותר. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:53 PM
|
||||
אה כן הטכניון מתחילים מאוחר חותם אמיתי זה חדר הגביעים ✌🏼 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |