![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:54 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היינ
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 19:58 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
חלש שלהם אני יכול רק לחלום -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:00 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי תמיד רציתי להיות בחדר הגביעים לא ידעתי שאותך הכניסו שאפו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:13 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייל* -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:14 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניינ! -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי הצעה מהפכנית אולי תעשה שהמספרי עמודים יהיו בשחור כדי שיהיה אפשר כאילו אתה יודע לראות אותם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:21 PM
|
||||
way ahead of ya -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:23 PM
|
||
אוקיי אני נזהר בלשוני
אבל נראלי אני חושב שזה עובד -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:24 PM
|
||||
מאוד תיזהר -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:28 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
זה כל כך כיף איך בתחילת היום הייתי מדוכא אבל אז באתי לאחת החברות הכי טובות שלי שאני בקושי רואה אותה והכנו צמידים בייחד ודיברנו
ואולי מחר אני יושן אצלה יאי ✨✨✨✨ -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:31 PM
|
||
רק שתדעו שכל השורות קוד JS שאחראיות על הפיצ'ר ששומר ינשופים עד כה (שאני רחוק מלסיים) זה בערך 400 שורות
לשם השוואה כל שאר שורות הJS בתוסף בגרסה שעל המחשב שלי הן בסביבות ה700 שורות (כולל הערות שאני חופר בהן מלאאאאאאאאאאא) וכמות השורות JS שיש בגרסה של כרום שזמינה לכם של התוסף היא 511 קיצר אני מצפה בערך לשלש את כמות הקוד של התוסף עריכה: 450* בפיצ'ר של הינשופים כי שכחתי לספור קובץ הודעה זו נערכה ע"י imagine it ב Oct 30 2024, 20:33 PM -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:33 PM
|
||||
אוי לא עכשיו הכל יהיה יותר איטי ב2.53 מיליסקונדס ![]() ![]() -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:35 PM
|
||||
מנסה להבין למה הגעת למספר הזה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:39 PM
|
||||
בדיחות הגודל לא קובע -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2024, 20:42 PM
|
||
https://hportal.co.il/index.php?showuser=1234
אפשר לדבר על זה שלברו יש את אחד המספרי משתמש הכי מגניבים באתר ואת אחד הכינויים הכי טובים באתר והוא לא נכנס לאתר מאז שהוא נרשם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |