![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 20:03 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריוויההההה
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 20:06 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקד D:
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 21:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו החליט לקלל אותי ולהכניס לי מתמטיקה ואלגברה לחיים
אבל למהה?? מה כבר עשיתי לו?? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 21:24 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סקיבידי מורשת
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 21:25 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סקיבידי ריז -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 21:33 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סקיבידי גיאט באוהיו
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 21:34 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך לתלות את מי שחשב על הצירוף מילים הזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 21:40 PM
|
||
הנה שאלה
איפה לעזאזל יעזרו לי משוואת עם שני נעלמים בחיים?? או עוד יותר מה יעזרו לי ''נוסחאות הכפל המקוצר''????? גם לא הבנתי את השם שלהן.. הן ממש לא קצרות. אז למה לשקר?? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 21:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק כמעט כאילו משוואות בשני נעלמים לא נועדו לעזור לך ללכת לקניות בסופר חוץ מזה שנוסחאות כפל מקוצר ודווקא דבר נורא שימושי שיעשה לך את החיים קלים יותר וזאת נוסחה יחסית מאוד קצרה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 21:58 PM
|
||||
למה הן כן נועדו? כאילו אני מבינה שיש אנשים שכן משתמשים הרבה יותר בחשבון בחיים אבל אני לא רואה סיבה שאני צריכה ללמוד את זה. כאילו שימו את זה בתוכנית לימודים של מי שכן רוצה להיות משהו שקשור לזה כי לי עצמי אין שום שימוש בזה. נוסחאות הכפל המקוצר לא עוזרות לי בכלום חוץ מבלרדת הקבצה. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 22:02 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בית (:
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 22:09 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי הכריח אותך ללמוד? את מודעת לזה שאם לא תלמדי ורק תתלונני על החומר את היחידה שתפגעי מזה משרד החינוך לא ישנה את החומר שלו בשבילך וזה סבבה אם לא בא לך ללמוד אבל יהיו לזה השלכות בעתיד ותהיי בטוחה שהמורה שלך מכיתה ט לא יבוא וינגב לך את הדמעות כשזה ידפוק אותך בעתיד זה בסוף תהיה רק הבעיה שלך אז פשוט תתאמצי ותצאי קצת מהאיזור נוחות שלך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 22:15 PM
|
||||
מתמטיקה זה בניין שכל מדרגה בו עוזרת ללמוד את המדרגה הבאה והמטרה שלך היא בסופו של דבר עם כל הידע שצברת מכיתה א׳ להגיע לרמה שאת באמת יכולה לעשות דברים שימושים במתמטיקה הזאת כמו למשל דברים שקשורים למחשבים או לרפואה אפילו אז את צודקת שאולי הדבר הספציפי הזה שאת מדברת עליו עכשיו לא יעזור לך בחיים האישיים שלך מחר בצהריים אבל בטווח הרחוק מתמטיקה זה דבר נורא חשוב גם בחיים שלך אפילו אם את לא שמה לב לזה ואם את באמת לא אוהבת מתמטיקה אולי כדאי לך ללכת ולמצוא משהו שאת באמת אוהבת ולהתעמק בו ואולי לרדת הקבצה זה השבר הנכון בשבילך אני בכל מקרה ממליץ לך לנסות להשאיר רגע בצד את הציניות וכן ללמוד ולראות אם באמת שונאת את זה או שזה משהו שאת שונאת בגלל דעות קדומות --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 22:20 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתמטיקה בסיסית מאוד מועילה בכל ההיבטים בחיים
אני פשוט לא מבין למה הדברים המתקדמים שמעבר לזה הם חובה ללמוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 22:21 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חובה אתה יכול לא ללמוד כן יהיו לזה השלכות אבל לא יקרה לך כלום אם לא תלמד תיקח את זה כאילו יש לך שתי דרכים אחת היא ללמוד ולהגיע למסלול חיים מסוים שבגרות תאפשר לך ואחת לא ללמוד ולהסתפק באפשרויות שהחיים ללא בגרות מציעים לך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |