![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:26 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בגן ויסודי ואין לי הרגלי למידה ושאלה רצינית עכשיו כי לא ראיתי שענית לנעמי איך אתה חושב שזה כן צריך להתנהל? כי אני אוהב מתמטיקה אבל אני לא אוהב כל מה שנכלל במדעים אתה חושב שצריך לתת לכל הילדים בני 14 15 להחליט מעכשיו מה הם לומדים ומה לא ולתת להם בגיל הזה שבו הם לפעמים רק רוצים להימנע מכמה שיותר לימודים מה הם הולכים לעשות מעכשיו בעתיד? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:27 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ברור למדתי מזה מלא אני מרגיש שעכשיו אני באמת יכולה ללכת ללמוד משהו יותר מבית ספר כי עכשיו יש לי כלים לזה ובבר אילן אף אחד לא עזר לי בזה אפילו אני פשוט נפלתי בזה ואז פשוט ישבתי וחשבתי מה עזר לי יותר ומה פחות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:29 PM
|
||||
(וכשאני אומר שבבר אילן לא עזרו לי אני לא מתכוון שבתוכנית לא עזרו לי זה לא התפקיד שלהם אני פשוט מתכוון שאף אחד בחיים שלי לא ראה שאני לא באמת יודעת ללמוד) -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:30 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שכולנו צריכים לנשור מבית ספר ולעבור לחשפנות
זה המסלול האידיאלי💪 -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אבל אני שמח שהייתה לי את ההזדמנות לעבור את החוויה הזאת אגב בדיוק היום חשבתי תחשוב איזה מוזר זה היה אם אחד מאיתנו היה נשאר בבר אילן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:31 PM
|
||||
זה אם מישהו היה בא ואומר לי עכשיו להחליט מה ללמוד בשביל המקצוע שהולך להיות לי בעתיד באמת לא הייתי ישנה בלילה כי לא היה לי פאקינג מושג זה גם עוד סיבה שמחייבים את כולם ללמוד לפחות רמה בסיסית כדי שתמיד תהיה לך אפשרות ללכת ללמוד מה שתרצה כי מה שאתה אוהב בגיל 15 לא קובע כלום -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:31 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:32 PM
|
||||
באתי להגיד שזה הפלאן בי שלי אבל פלאן בי זה בעצם מה שבא אחרי חשפנות --------------------
|||
|
|
||||
באמת שכן אתה יודע שאחרי שדיברנו ממש כמה ימים לפני המתכונת שלי ואמרת שאתה לא רוצה להמשיך חשבתי על זה ואחרי המבחן אני גם שמתי לב שאני פשוט התחלתי ללמוד פחות בשלב הזה אפילו בלי לשים לב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש עצוב בעיניי איך מערכת החינוך בישראל גורמת לככ הרבה ילדים אנטי ללמידה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:33 PM
|
||||
זה. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:34 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת פלאן בי במה אתה עובד עכשיו?🤨 -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:36 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאקינג לוז.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:36 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי וידוי
כשאני מדברת עם יעל או עם סו כאן אין לי מושג עם מי מהם אני מדברת בכל רגע אני ממש מנסה לזכור מי זה מי וזה לא עובד לי פעם לפחות היו לכם סימנים מזהים בחתימה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:37 PM
|
||
מעניין אותי למה אנשים ״שמרו מקום״ בנאנו אם אין מקום לשמור
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |