![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 22:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטלפון מחובר למקרן בסלון
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 22:06 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו מבחן במה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 22:08 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכננתי ללמוד בשבת אבל פשוט ישנתי
אפילו לא קראתי פשוט ישנתי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 22:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נביא וכאילו למדתי קצת אבל זה לא מרגיש מספיק -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 22:16 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אחותי מסכנה אתה תנסה ללמוד? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 22:17 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב יום שני אה
יהיה מעניין -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 22:43 PM
|
||
אני ממש רוצה לדעת רוסית פשוט כי כל פעם שסבא שלי אומר משהו לסבתא שלי הם צוחקים חמש דקות ואני גם רוצה לדעת מה מצחיק ככ
--------------------
|
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 22:50 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאני רוצה לדבר עם מישהו בלי שאחרים יבינו אני מלמד אותו שפת הב'
ואנחנו מדברים ממש מהר וכולם חושבים שזה ממש מסובך אז הם פשוט מוותרים על לנסות להבין ואם יש יותר מאחד אז עם אחד אני מדבר שפת הב ועם השני שפת הג או הד או כמה שפות שצריך וזה מקסים כי מישהו שיודנ שפת הב לא טורח ללמוד שפת הג כי זה נשמע מסובך אבל זה ממש לא -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 22:57 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
תכננתי לקרוא בשבת אבל פשוט לא -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 23:15 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grant Chapman בתולות
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 23:16 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסרטי בורקס, אשכנזים מדברים בשפת ה-י' ומזרחים מדברים בשפת ה-ע' -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 23:16 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבת שעון חורף ראשונה. כולנו נכווינו מזה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 23:18 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעלללל אני יודעת שהרגע הגבתי עם הטופס דמויות אבל אני עדיין יכולה לשנות את את מה שאני כותבת בנאנו??? התכנון היה לשכתב ספר ישן שלי אבל עכשיו נזכרתי במשהו שאני רוצה לכתוב מלא זמן אז אם עדיין רלוונטי לשנות אני באמת ממש ממש ארצה🙏🙏
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 23:19 PM
|
||||
אני יודע לדבר גם ככה אבל זה נורא קשה להבין את זה כי זה נשמע כאילו אתה רוקד במילים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2024, 23:20 PM
|
||||
אני מתתתת --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |