![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:15 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני עדיין קוראאאא אוקיייייייייייייייייי דיי למה אני כזה חדש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() פיספסתי יותר מדיי הייתי בטח בן אדם אחר -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:18 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה זמן -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:19 PM
|
||
תביא לי משהו שנותן לי דאבלים בבקשהההההההההההה
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:20 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא מתוכנן להיות פיצ'ר בהפ+
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:24 PM
|
||||
יערעוחדיעחדלרעיקרןחאחןלךקרחאעןקרחןלךקגרחמצעלךגכעימגרחלינמגכחלמיקאטיאחאעכחחחחח -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:27 PM
|
||||
שלום UnLimit וברוך הבא ל-HPortal, פורטל הארי פוטר הישראלי! לצערי, התגובה הזו היא תגובת ספאם, כלומר תגובה שאינה בעלת משמעות. הפעם אני לא אתן לך אזהרה כיוון שזאת הפעם הראשונה שלך, אבל נסה לשים לב לזה, אתה כבר לא חדש. המשך גלישה מהנה, הנהלת HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי! -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:28 PM
|
||
תמיד רציתי לעשות את זה
סליחה אם נבהלת אינפי זה בצחוק אני יותר ספאמר ממך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:35 PM
|
||||
מאיפה השגת את ההודעה הזו ויש לה הרבה משמעות -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:36 PM
|
||||
כתבתי אותה בעצמי לול -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:39 PM
|
||||
פשי איזה זכרון -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:40 PM
|
||||
![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:42 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדסס
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2024, 23:43 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדס עסוקה כרגע היא תשוב בעוד כמה שנים, וכנראה שגם חסרת ריסים להשאיר לה הודעה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 00:53 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזכרת לי את הפעם ההיא שהערתי למישהו בצחוק על ספאם (בתקופה שלא הייתי הנהלותי בכלל), והוא נבהל וערך את התגובה שלו: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9331606 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 01:17 AM
|
||||
אוי נהדר. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |