![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 12:02 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי מתחלפת איתכם בלי לחשוב פעמיים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 12:03 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתכלססס @הדס- לשלוח לך פלייליסט שלם? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 12:08 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה להתחלף איתי אתם מקבלים חודש חופש אני מקבל לצחוק על המורים שלכם
לא מבטיח שלא תקבלו השעייה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 12:12 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נתנו לטובי באן מטוויץ׳
מה הפעם😭😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 12:33 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכיף אבל יש לנו מורות מרושעות לא כדאי לך -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 12:56 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
https://postimg.cc/K3tC3Q3J
אומייגאד נראה לי שזה פעם ראשונה שאני עושה ציור בטאבלט ואני באמת מרוצה מהתוצאה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:00 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי מורות מרושעות זה הכי כיף כי פשוט הייתי מחזיר להן באיזשהו שלב המורים הבינו שלא אכפת לי מהבית ספר אז הם הפסיקו להתעסק איתי פשוט -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:22 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא מקסיםםםםםם -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:26 PM
|
||||
לא הן באמת מרושעות הן פשוט משפילות תלמידים שלא הצליחו לענות על שאלה או שמתעכבים בהעתקה מול כל הכיתה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oh Hanna
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:45 PM
|
||||
אוי זה יותר גרוע מהמורות האלו שנותנות טון של שיעורי בית יש לי מורה אחת שתמיד אומרת ש"היא לא נותנת שיעורי בית אלא רק אומרת להשלים בבית את מה שלא הספקתם בכיתה" והקטע הוא שהיא נותנת המון משימות בכיתה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:47 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש חמוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:47 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני יודעת כבר מראש שזה בוודאות לא מה שאני רוצה שזה יהיה אבל אני אשאל בכל מקרה. זה ממשחקי הירושה? ועכשיו אתה יכול לבאס אותי ולהגיד שלא :)) @ליה- אמג כןןן הגעתי למצב שנשארו לי 2 שירים יחידים שגורמים לי לבכות זה עצוב -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:52 PM
|
||||
מצטער האנה מאיי דונט וואנה בי יור פרינד איי וואנה בי יור ביצ׳ אנד איי וואנה טאצ׳ יו באט נוט לייק דיס דה לוק אין יור אייז מיי האנד בטווין יור ת׳אייז או דיס קאנט בי ריל איטס אול ג׳אסט אה דרים --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:53 PM
|
||
אף אחד:
אבא שלי: ליה אני רוצה ללמד אותך פונציות ואנליטית -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |