![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:55 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבא שלי כשהייתי בן 8: --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:55 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
תודה :) זה הOC שלי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:56 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי ניצחת וכאילו זה נשמע מעניין והוא אומר שזה פשוט אבל כשהוא ניסה להסביר לי זה נשמע לי כמו סינית -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני זוכר שהייתי עומד ליד המחשב שלו והוא היה מראה לי דברים בדסמוס וזה תמיד הרגיש כמו פאקינג נ צ ח הרגליים שלי היו ככ כואבות ולא הבנתי כלום ומה הוא רוצה ממני בכלל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:58 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה שלי להיסטוריה צחקה עליי שאני חנון בכיתה ח' זה היה אחד השיעורים האהובים עליי כי פשוט עשיתי לה רוסטינג מטורף כל פעם שהיא טעתה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:58 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 13:59 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ברגע שהילדים שלי יודעים לקרוא: -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:00 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מפחדת לשאול אבל מה זה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי אני חוזרת למתמטיקה באמת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מתי אני חוזרת למתמטיקה באמת
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:01 PM
|
||
הייתה לי מורה לעברית בכיתה יא שעצבנה אותי
אז פיהקתי ושאלתי אותה אם היא יכולה לעשות את השיעור יותר מעניין כי הרופא אמר לי שאני צריך לפהק כמה שפחות (זאת הייתה רופאה בתכלס אבל לא נורא) היא העיפה אותי מהשיעור וחברים שלי אומרים שהיא נראתה כאילו היא כמעט בכתה אחר כך היא לא בדקה לי שיעורי בית מאז. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:01 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לספר לי עליו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:02 PM
|
||||
באתי להגיד לך שאל ואז נדכרתי שאתה לא מתעצבן וכועס כשמי שהסברת לו לא מבין הכל בניסיון הראשון אז בסדר תעשה מה שאתה רוצה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:02 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
כןןן עדיין לא עשיתי לו הרבה סיפור רקע אבל אני עובד על זה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:03 PM
|
||||
לימדתי נגזרות לילדים בכיתה א' פעם זה היה ממש מצחיק הם היו כאלה חמודים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |