![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:12 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכיף תפני אותם אליי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי האמת שהפסקתי לעשות שיעורים פרטיים כי חגים ומלחמה ובלאגן אבל זה היה ככ קשה יש להם טווח קשב של בערך 10 שניות ספציפית מי שעשיתי לה במיוחד פעם הרגשתי ממש רע כי אנחנו בקושי מספיקים משהו כי היא לא מצליחה להתרכז ואז אמא שלי דיברה עם אמא שלה ואמא שלה אמרה שהיא מרוצה ממני כי עד עכשיו כל היא הייתה מסובבת את כל המורות שהיו לה והן פשוט לא הצליחו ללמד אותה כלום ואני היחיד שהיא באמת מקשיבה לו אני צריך לחזור אולי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:13 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומרים לך שהן הסכימו ללמוד רק ממני אבל סתם הן כבר לא זוכרות מי אני אני זקנה חחחחחחחחחחחחח אין לי כוח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:14 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
קשה לי לבחור לו שם אז קוראים לו סאם/סטאר/אלכס/אנג'ל אמ כן יש לי כמה AU שאין לי ממש שם בשבילם אחד מהם זה יותר פנטזיה כזה ואיך לי כל כך רעיונות למה לעשות שם אבל בינתיים אני יודע שיש לו שם כאילו כוחות של אש אגב החברה הכי טובה שלו זה הOC של החברה הכי טובה שלי יש עוד AU ששם זה כאילו...מציאות כזה אבל נגיד כאילו זה מתרחש בתקופה יותר ישנה ונגיד במקום כמו צרפת ששם הוא במאפיה והוא עובד בכאילו לעשות דברים עם אנשים בשביל כסף כדי להתנקש באנשים ויש עוד AU שזה פשוט modern שאת זה סתם עשיתי בשביל הכיף שיש לו בעל וילדה שהם אימצו (היא מופיעה גם בAU השני אבל בתור ילדה שהוא פגש ברחוב והוא עוזר לה) אמ מה עוד יש הוא בן 22 הוא איטלקי והוא גר בצרפת (לפחות בAU השני) אמ זהו פחות או יותר אבל אתה יכול לשאול על עוד דברים אומייגאד מגניבבב זה השיר האהוב עליי אחרי poison ואגב גיליתי שבדיבוב לאיטלקית של הזבין הוטל במקום "Baby that's fine by me" האסק אומר "Baby I like you this way" שזה מגניב ממש בשבילי השיפ הזה כבר קאנון -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:14 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הצעת לנסות אני מקבל את ההצעה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:15 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזמן לאופקים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:17 PM
|
||||
ממש חיפשתי שם עבודה לפני שלושה חודשים למה לא אמרת כלום -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:18 PM
|
||||
אני לא שם כבר שנה ): מה יש לך לעשות שם אבל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:19 PM
|
||||
גרתי שם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:20 PM
|
||
מתי הספקת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:23 PM
|
||
לפני שלושה חודשים?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:24 PM
|
||
יפה
מלא מלשביות יש לך אה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:28 PM
|
||
עוד חודש
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:33 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי שירים מקסימים מה עם Walking in the wind, Matilda הו ו this town אה ויש את Family line, the story, memories של קונאן גריי I know place, All Too Well, back to December , you on your own kid של טיילור סוויפט אנחנו יכולות לשלוח לך פלייליסט מסודר😭 -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:34 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כל כך אני אנחנו דיברנו על זה לפני יומיים אבל שבאתי לומר לך מכיר את זה שבנים מהכיתה שלך ואז נזכרתי שאין לך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |