![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:54 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט גורם לנו פחות לרצות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:55 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המצעים שלי בכביסה אז אני לא יכולה לשכב על המיטה אז אני פשוט שוכבת על הרצפה
וקר לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין עוד מצעים? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 14:59 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עושים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 15:00 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא האלה שאני אוהבת שניהם בכביסה אני עברתי למצב צבירה עמידת נר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 15:03 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
דיברתי עם ידידה שלי בטלפון (אני אומר ידידה כי אני לא מרגיש שאני ממש יכול לקרוא לה חברה שלי)
והיא סיפרה לי שהיא עושה קוספליי של מיזוקי כי היא אוהבת אותה והיא גם יפה אז אמרתי אוקיי, מגניב (מיזוקי היא גם אחת מהדמויות האהובות עליי) ואז היא פשוט אמרה את ההערה הזאת "זה קצת מוזר לי לעשות קוספליי של דמות שהיא טרנסית כי אני לא כל כך אוהבת את הקטע של אנשים טרנסים" ברוווו💀 כבר אמרת שאת אוהבת את הדמות אז למה היית חייבת להוסיף את ההערה הזאת ואז היה שקט של כמה שניות ואז היא אמרה 'סליחה' אמ נראה לי שאם היא הייתה מצטערת היא לא הייתה אומרת את זה...? או את הדברים הטרנסופוביים האחרים שהיא אמרה אבל עליי אזעקה שוב :/ -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 15:04 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה היא אמרה עוד :< -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 15:10 PM
|
||||
אמ כמובן 'את לא בן' 'זה שאת משתמשת בhe/they לא אומר שאת בן' 'אני לא רוצה לפנות אליך בתור בן כי את לא בן וזה לא נוח לי' (אמרתי לה בהתחלה שזה בסדר אבל זה מתחיל לעלות לי על העצבים עכשיו) אמ ובכללי היא כל הזמן חופרת לי על כמה שהיא לא מבינה טרנסים כאילו אני יודע שזה לא נשמע כזה נורא אבל זה מתחיל לעצבן -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול בהצלחה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שאנחנו לא יודעים אם מיזוקי טרנס או לא אז היא זה לא ממש הלשון פניה הנכונה אני מצטער שאני מתרכז במה שלא חשוב זה פשוט היה נושא שממש הציק לי בזמן האחרון עם איך שמתייחסים לזה עכשיו אז סליחה >< אבל הלשון פניה הנכונה למיזוקי זה הם סליחה שוב -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 15:13 PM
|
||||
אה אוקיי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 15:14 PM
|
||||
אתה צריך לנתק איתה קשר היא נשמעת בלתי נסבלת זה מטומטמם פשוט תלכו לה בפרצוף -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 15:15 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון אבל ברור שבכוונה לא נעשה כאילו אבל תאמת יש לי אחות שהיא תמיד לא עושה את המשימות שלה וזה מעצבן כי מי צריכה לעשות אותם במקומה מיכל אז ברור שאני יצרח עליה יש לי עוד דברים לעשות בחיים -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 15:16 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דבר ראשון אני אשמח לפלייליסט!:) עכשיו, את השלושה הראשונים ואת memories יש לי לפלייליסט וחצי מהם גם בפליליסט של הבכי אבל הם כבר לא משפיעים 😭 -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2024, 15:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה או שיש אזעקה או שיש לנו צרצר בגג
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |