![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:19 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממתי יש לך את צנזור בחתימה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:19 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הצליח להחליף לי את הסמלש? לי זה עדיין מראה את הישן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:20 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהרגע תראה את זה עם סאונד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:22 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי תנסי מחר להסביר לו את הסיטואציה כשהוא יהיה יותר רגוע ולראות אם הוא יגלה יותר אכפתיות? או לנסות להסביר לאימא שלך? בכל מקרה אבל ממש כל הכבוד שככה דאגת לה את אחות מדהימנ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:23 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי ראיתי גם קודם היו לך כדורים שומרי תנע כאלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח המכירות זה לא יעבוד אבל תודההה! 3> -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני רואה את סינוואר כעכברוש -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:24 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוששש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
יופי כן אבל זה היה ארוך מדיי אז ויתרתי בהתחלה היו רק כדורים ואז הגיע צנזור ונעלמו הכדורים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אה יופי זאת המטרה לי זה מראה את הישן אני בכינוי משותף עם טליה שהיא סינוואר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:26 PM
|
||||
כן זה משעשע ביותר אתה בקטע של פיזיקה ומתמטיקה וכאלה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:26 PM
|
||||
שלוםםם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:27 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמעעע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:27 PM
|
||||
כן אפשר להגיד יותר מתמטיקה אבל פיזיקה זה גם אחלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 23:31 PM
|
||||
טוב תודה בסדר מה שלומךךךךך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |