![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 13:15 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיבורכו האוזניים שלך ראיתי והשבתי בעין יפה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 13:16 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התרגשות אני רוצה לכתוב את הארוולט נסיכים כי אני רואה את התמונה של סנדרילון מול העיניים שלי וזה פשוט מיקו וקאיטו בלבוש הכי מלכותי ואלגנטי רוקדים הכי אלגנטי שיש ויש לי רק הארוולט בראש בסדר -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 13:19 PM
|
||||
אמג בבקשה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 13:19 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דמיין אותם רוקדים ביחד בנשף מלכותי כזה. וזה גם יהפוך את סת׳ ג׳יין למעניין הם יוכלו להיות ארנג׳ד מאריג׳. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 15:24 PM
|
||||
וואו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 15:59 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 16:15 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 16:23 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 16:24 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 16:30 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה איתך
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 16:33 PM
|
||
חיה
מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 16:36 PM
|
||
לא מת
ההתכתבויות בקבוצת ווצאפ של הקבוצת חברים שלי זה כזה גיי אנילא יכול -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 17:36 PM
|
||
שמח לעדכן ששמירה של ינשופים והצגה שלהם באמצעות המידע שנשמר - עובד!
עכשיו נשאר לעשות את זה רק כשהתיבה כמעט מלאה, למחוק את הינשוף, להוסיף אפשרות להגיב על ינשופים שנמחקו, להוסיף אפשרות למחוק ינשופים מהמחשב (זה מוזר להגיד אבל תכלס זה למחוק ינשופים שנמחקו), להוסיף בדיקות מקרי קצה לאנשים עם תפוסה מעל 100%, להוסיף כפתור ששומר ומוחק את כל הינשופים הקיימים, לכתוב עמוד שמסביר לפרטים על הפיצ'ר וסיימנו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 17:53 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אמרת מתישהו שאתה רוצה לעשות צג של "אתה בטוח?" כשמוחקים ינשוף, לא? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2024, 18:06 PM
|
||||
נראלכם שאני זוכר מה אני כותב פה אבל זה רעיון טוב אני מוסיף -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |