![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:29 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייייי
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:30 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר הינשופייה מעצבנת אותי
למה אין לי אפשרות לראות כמה ינשופים סהכ יש בתיקייה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:30 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממצב
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:31 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי החיים בזבל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:32 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדויק -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:32 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יותר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:34 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשלח ינשוף איך אנשים יוצאים להליכה עם מים אני עושה פיפי ארבע פעמים בשעה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:36 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקוקו שלי היה מזעזע היום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:37 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מוצא את ההודעה המקןרית אבל זה תלוי ממש איזה בן אדם אמיתי כי אם זה כמו סלבריטי קראש שאין לך מה לעשות איתו לפעמים זה פחות כיף כי לא רק שאתה לא יכול לעשות עם זה כלום אתה גם צריך ממש להיזהר לא להיות מוזר אם זה מישהו כזה מהכיתה אז זה משהו אחר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:38 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בספר הרביעי בהדפסה של השיטה הרציונלית וזה נחמד
מומלץ -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:39 PM
|
||||
אני בא לפה כדי לברוח מהינשופייה ואתה אומר לי לשלוח ינשוף? ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:40 PM
|
||
אוקיי אני חושב על זה כבר מלא זמן אבל לא באמת כתבתי את זה
כאילו זה נראה לי הפאנדום הראשון של אנשים אמיתיים שאני חלק ממנו וזה ככ קשה לי ללמוד את החוקים של מה לגיטימי ומה לא ואל תצעקו עליי זה באמת קשה להבין כאילו לא באמת עשיתי שום דבר לא בסדר אבל יש פעמים שאני כזה נותן לייק למשהו ואז הולך לתגובות ואני קולט שזה לא לגיטימי בשום צורה אני באמת עושה את הכי טוב שלי אבל --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:40 PM
|
||||
דיסקורד? --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:41 PM
|
||
יש אזורים באופקים שהם באמת פשוט וואנאבי בני ברק
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 18:44 PM
|
||
יש לי פוביה ממחטים דם חיסונים וכו'
אבל כשהשיר נכנס לפרטים גרפיים על רצח, דם וחברים? we ride at dawn bi tches אז אולי אני קצת פסיכופת מה קרה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |