![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:31 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה אתה מדבר פלג
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:33 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו פשוט החליט לקחת עלי רוורס כשחציתי במעבר חצייה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עושה פיצ'ר ששומר ינשופים על המחשב שלך ואז מציג אותם בינשופייה כרגיל ואז אתה יכול "לעקוף" את מגבלת הינשופים בינשופייה אבל להציג את הינשופים השמורים זה סרטן -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן בדיוק אני גם ממש בפאנדום הלא נכון כי אני די שונא לראות דברים בלייב ואני נכנס לטוויץ פעם באף פעם בערך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:34 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ליטרלי כל יום ואז הם גם מסתכלים עליך כאילו זה אשמתך שהם לא מקשיבים לחוקים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:35 PM
|
||
אני לא אוהב משחקי מחשב ואין לי שום אהבה מיוחדת לג׳אמפסקיירס אבל משום מה ממש בא לי לשחק פנאף
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:39 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מור אני צריך התייעצות
תראה אני רוצה להציג את הינשופים השמורים בין הינשופים הרגילים בפורטל, לפי הסדר שהם נשלחו (חדש למעלה) אבל יש עם זה בעיה חשבתי להגביל את כמות הינשופים הכוללת שיכולה להיות בעמוד, ינשופים "אמיתיים" ו"מזוייפים" ביחד, עד 200 ינשופים נגיד כדי שהעמוד לא יהיה ממשששששששש ארוך (אני מתכנן לעשות הגבלה של עד 5000 ינשופים ואנחנו כמובן חושבים על הworst case) אבל עכשיו צצה בעיה כי אם יש נגיד שני ינשופים אמיתיים, אבל יש נגיד 500 ינשופים שנשלחו ביניהם, איפה אני מציג את כולם? אם אני מציג את כולם אז אנחנו חורגים מההגבלה מצד שני, אם אני לא שם הגבלה, איך אני יודע מתי לעצור? נגיד בעמוד השני של הינשופייה הינשוף הכי ישן הוא מ2022, ואז אני שם אחריו את כל הינשופים השמורים שנשלחו לפני 2022 אבל בעמוד השלישי יש ינשופים שנשלחו ב2020 נגיד אז זה אומר שיש מצב שהצגתי בעמוד השני ינשופים שבכלל אמורים להיות בעמוד השלישי קיצר אני בסתירה לוגית אז מה עושים? אני חושב פשוט להציג תמיד כל כל הינשופים הישנים יותר מהינשוף האחרון בעמוד הנוכחי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:46 PM
|
||
אני פשוט חי בפחד שאני אגיע בסוף לעבודה שאני אשנא
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:47 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לזה קוראים לחץ חברתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:47 PM
|
||
אם הייתה לי אפשרות להשיג את הזמנים של כל הינשופים... איזה חיים קלים היו יכולים להיות לי
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:51 PM
|
||
לעיתים קרובות אני קצת מקווה שההנהלה של הפורטל תכעס עליי ויהיה ריב אמיתי וגדול כדי שאני אוכל באמת לבדוק את גבולות היכולת שלי באתר
ואז אני נזכר בחוק המחשבים ואז אני עצוב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:51 PM
|
||||
לא אבל זה לגמרי רק לחץ חברתי😭😭😭 תקשיב בחיים אפילו לא ראיתי מישהו מסטרים פנאף אין לי מושג מה המטרה של המשחק אפילו אני לא חושב שבחיים ראיתי פריים אחד מהמשחק פשוט כל מי שאני רואה שמדבר על זה מדבר על זה כאילו זה ממש ממש מעניין ואני רוצה גם לראות היום בבוקר ניסיתי לחפש ביוטיוב Freddie badlinu כי חשבתי שהוא מסטרים ביוטיוב (למה הוא הפך פתאום לסטרימר של טוויץ אני לא מבין) ובטעות לחצתי על האופציה הראשונה ולא השניה שהיא הייתה פנאף ובאתי לערוך את החיפוש ובטעות לחצתי על הסרטון הראשון וזה הפעיל כזה מוזיקה של פנאף והיה לי כזה ג׳אמפסקייר אולי אני לא צריך לשחק את זה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:52 PM
|
||||
מה זה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:54 PM
|
||||
חוק המחשבים? זה ביסייקלי מה שמונע ממני לעשות לכם מתיחות אחד באפריל גדולות ומצחיקות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:55 PM
|
||||
W חוק המחשבים --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |