![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:55 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והתוכן שלו? אם מותר לך להגיד אין לי מושג איך זה עובד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:57 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסך הכל רציתי לשלוח לכם קישורים שיחליפו את התמונות פרופיל והחתימות שלכם אחד עם השני ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
יואוו זה יהיה מגניב אני בעד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל חוק במדינת ישראל חייב להיות פתוח ונגיש לכולם מה זה אם מותר לי להגיד עמוד ויקיפדיה: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%95%...%91%D7%99%D7%9D תוכן החוק המלא: https://www.nevo.co.il/law_html/law00/72393.htm -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה קרה פעם ובלי לעבור על חוק המחשבים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:58 PM
|
||||
כאשר זה נותן איזה חמש שנים בכלא ועוד דברים שאני לא רוצה ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 19:59 PM
|
||||
אמ לא זה לא תחשוב שאני שולח פה קישור נגיד זה https://hportal.co.il/index.php?act=idx וכשאתה נכנס אליו החתימה שלך בפורטל הופכת להיות החתימה של משתמש רנדומלי אחר וכנל גם הסמלש שלך וככה כל אחד שנכנס לקישור הזה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 20:02 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם זה אומר שיש סיכוי שאני אקבל את החתימה של רומי אני בעד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 20:06 PM
|
||||
מוזמן לעשות את זה מודיעין מתים על זה שעושים את זה אבל אל תעשה דברים יותר מדי גרועים כי זה בכל זאת עבירה על החוק כשאומרים בסיווג ביטחוני "גנבתי למישהי בפורטל מעריצי הארי פוטר מיליון חרמשים כי יש לה אינסוף ואני רציתי לראות אם אני יכול ואז לא השתמשתי בזה" זה בסדר אבל כשאומרים שפרצת לאתרים ממשלתיים זה לא בסדר יש גבול דק משום מה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 20:06 PM
|
||||
אני לא ידעתי את זה ובכל מקרה, יכול ליהיות שזה משהו ספציפי שקשור למגמה או משהו בסגנון, אז שאלתי ליתר בטחון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 20:07 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי מה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 20:09 PM
|
||||
חוקים תמיד צריכים להיות נגישים לכולם, אחרת איך תדע מה לא לעשות? ואיזה מגמה? ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 20:10 PM
|
||||
טוב אני שולח ינשוף -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 20:11 PM
|
||||
לאא כאילו לדבר שלך באוניברסיטה או משהו כזה, לא חוק שכולל על כל המדינה בכל מקרה לא משנה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 20:11 PM
|
||||
אין אוניברסיטה ![]() צהל עוד רגע ואז צהל ואז צהל ואז עוד קצת צהל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |