![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 22:27 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=29&t=175919
חד משמעית הציור הדיגיטלי הכי טוב שעשיתי עד עכשיו -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 22:28 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי דם בצבעי ורוד והייתי כזה: דאנגאנרונפה רפרנס??? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 22:32 PM
|
||||
לול (מה זה דאנגאנדרופה) -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 22:40 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחק נהדר שאחד הסימנים המזהים שלו זה העובדה שהדם ורוד -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 22:46 PM
|
||||
אהההה מגניב -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 22:55 PM
|
||
אני אוהב את אליס.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 23:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך מנתקים שיחת טלפון שלא נגמרת😭
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2024, 23:45 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''אוי, סליחה. כח כח כח. מה אמרת? כח כח כח. נראה שיש לי בעיות קליטה. ביי ביי כח כח''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 00:15 AM
|
||||
חחחח שימושי פעם הבאה אני אעשה את זה במקום לנתק בפרצוף ואז אני גם לא אצטרך להתקשר מחר להתנצל ש'נכבה לי הטלפון ' -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 00:50 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״טובו ממש פגע בי. הוא הרביץ לי ממש חזק. הוא באמת נותן אגרופים ממש ממש חזקים. כאילו הוא מרביץ חזק להדהים. אני זוכר שלקחתי אותו בפעם הראשונה למאמן שלי והוא אמר שהוא נותן אגרופים ממש חזקים״
״זה ממש מצחיק דרך אגב שאנחנו עושים את כל השיחה הזאת על מישהו שקוראים לו טובו״ ״טובו דרך אגב הוא חבר שלנו שלא תצפו ממנו להיות מסוגל להילחם״ ״או להיות חזק. כאילו הוא נראה כאילו הוא פשוט מתגלגל לכל מקום הוא לא נראה כאילו הוא הולך״ (הקונטקסט הוא שגק וטובו התאגרפו וג׳ק דחק אותו לפינה וטובו נלחץ ושכח את כל החוקים והאינסטינקט הראשון שלו היה להילחם והוא נתן לו אגרוף ללסת הוא לא סתם הרביץ לו) --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 02:31 AM
|
||
אז אפשר לוותר על הרעיון של לישון הלילה...
עכשיו רק צריך להבין איך אני עוברת את מחר עם עיניים פתוחות -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 07:03 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=175255
קודם כל תרשמו דבר שני כל מי שכבר רשום תראו פעילות כי אני אחרת אני אאלץ להוציא אתכם מרשימת הרשומים וחבל -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 08:00 AM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם לא יריבים פירסט וגם כי הם להקת בנים בריטים שהיה אפשר לראות אותם פיזית מתפתחים מתבגרים ומשתנים ומה שיפה בוואן דרייקשן זה לכל אחת ואחד היה את הפייבוריט שלו, בעצם לכל אחד היו אנשים שהעדיפו אותו. והייתה להם מוזיקה טובה, מוזיקת פופ שברור שזאת להקת בנים אבל עדיין המוזיקה שלהם מצליחה להיות תקפה היום (אדק אם סטורי אוף מיי לייף היה יוצא היום הוא בבירור יהפוך להיות להיט בטיקטוק) וגם ההפקה שלהם מטורפת ככה שזה יוצא תקף ל2024 -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 08:23 AM
|
||
היום אומרים איזה הקבצה אנחנו במתמטיקה אמאלהההההה
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 08:47 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok Not To Be Ok
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |