![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 14:36 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו רק אומר ששתיתי כבר ליטר וחצי היום אז אני יותר טוב מכם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 14:39 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
כע למרות שיש כמה מורים או תלמידים שעושים לי מיסג'נדר כי נגיד במערכת של הבית ספר אני רשום בתור בת אז... -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 15:29 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו חושבות שאם תלך עם ההורים שלך למועצה או משהו יש אפשרות שתירשמו בתור בן כאילו רק אם אתה רוצה זה הגיוני מאוד אם לא באלך אבל זה יכול לגרום לך להרגיש יותר בנוח lol:<3 -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 15:46 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברות שלי שוב רצו לצאת לקניון ואני לא הבנתי איך הן מרוויחות מספיק כסף בשביל ללכת ככ הרבה לקניון ואז נזכרתי שהן לא מרוויחות אותו
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 15:47 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בת כמה את לול -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 15:55 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אם אני הייתי מנסה היא הייתה מתחילה לא להבין מה זה דו מימד @סאם יש לי חברה טרנסית שהצליחה בצהל שירשמו אותה כבת אז הכל אפשרי הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Oct 28 2024, 15:56 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 15:57 PM
|
||||
מועצה...? וגם אני לא חושב שההורים שלי יסכימו לול לפני תחילת השנה אמא שלי שאלה אותי אם אני 'אלך לבית ספר בתור בן או בתה אמרתי בן כי אני בן והיא ליטרלי אמרה 'אולי תנסי להיות נורמלית...?' (💀) -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 15:59 PM
|
||||
אוי לא @ליה אני בת 11 אני מנקה לפעמים אז אני מקבלת על זה קצת כסף -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:02 PM
|
||||
אני שותה מלא אבל הגוף שלי מוציא יותר ממה שאני שותההההההה אז זה פשוט סייקל אינסופי שאני תמיד במחסור במים ![]() וכאילו אני אוהב דברים אינסופיים אבל ![]() ![]() -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:03 PM
|
||||
אז תשתה עוד -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:04 PM
|
||||
אוקיי לפחות יש פה טיפ טיפה נסיון של התחשבות ולא מוקיעים אותך @ליה זה מה שיוצר את הסייקל האינסופי הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Oct 28 2024, 16:05 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:05 PM
|
||||
יאפ -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:10 PM
|
||||
החתימה שלך מזכירה לי שאתמול התבלבלתי בין הדגל הגיי לבין אחד אחר וזה גרם לככ הרבה בעיות למאו -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:23 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגלה לך סוד במקום ציבורי אני לא יודעת את הדגלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 16:27 PM
|
||||
???????? אוניסף איך את מעזה ועוד במקום ציבורי בפומבי פשוט לא יאמן -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |