![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 20:28 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
![]() זה הכלב של צנזור למי שתהה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 20:35 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מועצה עירייה אנא עארף Oh no מה עם אבא שלך?? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:04 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיתה ו' או ז'? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:09 PM
|
||
הצילו
יש למ עכשיו הרפס של החיים השפתיים שלי נראות אחרי מלחמה לא מספיק הטיול צופים הזה בשבט והיובש הנורא שהיה לי ושאני מטפל בו כרב שבוע גם ההרפס הזה עכשיו כאילו זה ברמה של לא לבוא לבית ספר ואלוהים למה חטיבה זה כל כך קשה יש לי בכל השלושה שבועות הבאים מבחן ב כ ל יום מה חשבת לעצמך שהלכת לכיתה מדעית הנדסית -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:27 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי דבר ראשון מי זה אני לא מזהה דבר שני את בצופיםםםם? אפשר לשאול איזה שבט? אוקיי באתי לפה למטרה אחרת לגמרי בכלל נכון יש פה דתיים שאוהבים ספורט ורוצים לעזור לי להבין האם האבקות חלבון של MyProtein כשרות? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאאאאאא לא ידעתי שהרפס זה גם על השפתיים בפנים ולא הבנתי מה אתה עושה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:39 PM
|
||||
אני מנסה להבין איך נדבקת בהרפס הרפס זה מה שאני חושב שזה? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:39 PM
|
||||
ניתאיייי (או ניתאי!!!, או בובספוג, או פטריקסטאר) כןןן, לאאא סתם פשוט אם אני אגלה לך את השבט אני אגלה לך איפה אני גר כי השם של השבט שלי זה השם של היישוב שלי. ואתה* -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:40 PM
|
||
זה לא הנגיף הזה שכולם נשאים שלו אבל הוא לא פעיל?
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:43 PM
|
||||||
רגע על איזה הרפס אתה מדברר לא על הרפס זוסטר או משהו כן? הרפס רגיל זה פצע חום/קור, לרוב בשפתיים.
זה לא שלבקת חוגרת, זה שלבקת. חס וחלילה שלבקת חוגרת איכס כאילו יש מי שרגיש להרפס ואז זה פשוט קבוע כל שנה בחורף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זהו😭😭😭😭 ניתאי שובב ידעתם שכל בן אדם שני חולה בהרפס? טום אמר את זה לג׳ק וג׳ק היה כזה ״טוב לי אין הרפס״ וטום אמר ״כן גם לי לא״ ושניהם בבית אחת הסתכלו על הצלם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:44 PM
|
||||
בדיוק אבל בשנייה שאתה נדבק בו הוא נשאר לנצח. כל שנה. בחורף. וואו זה סרט אימה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:44 PM
|
||||
הא טוב כן יש כמה סוגי הרפס שונים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 22:58 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יואו אני יודעת מי אתההה אוקיי אז אפשר לדעת איזו הנהגה? אתה מהעדה? איזה כיתה אתה? חניך או מדריך או פעיל או משהו אחר? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:00 PM
|
||||
ישששש איילון, מה זאת אומרת?, ז', מדריך ושנה הבאה קורסס אצלנו מתחילים קורס בח' ובט' כבר שנת הדרכה ראשונה. את גם בצופים? או בבני עקיבא או משהו כזה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |