![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:01 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שובב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:04 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בצופיםםם זה תמיד מלהיב אותי לגלות אנשים אחרים שגם מזתומרת מדריך ושנה הבאה קורס? וואי זה סופר מגניב שהקורס שלכם בח ובט אתם מדריכים, אני תמיד חשבתי שצריך לעשות את זה גם אצלנו השבט סופר קטן ואנחנו צריכים עוד שכב"ג דחוף אבל אני לא הולכת להציע את זה כי אני לא רוצה שמי שב-ח עכשיו יהיו איתי בשכבג שנה הבאה אבל אם זה מה שהיה לנו כשהיינו ב-ח זה היה נחמד אה אגב מניסיון שנת קורס זה בולשיט כאילו זה ממש ממש כיף ואתה עושה דברים מגניבים וגם מכיר את כל החניכים בשבט שלך אבל זה לא באמת מכין אותך לשנה שאחרי בצורה כלשהי אבל זה כיף אתה תהנה אגב איך זה עובד עם העניבות שלכם אז? כאילו בח עניבות ירוקות? אז בז' כתום רגיל? אין עניבות ח פשוט? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:11 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאאא
התבלבלתי😅 חניך ושנה הבאה קורס. כן אז זהו בגלל שהשבט שלנו קטן אז עשו את זה. וואי, ואיך זה להיות מדריכה (את מדריכה נכון?). כן, ז' כתום ואז בח' ישר ירוק. ובגלל שיש לנו שתי שנים הדרכה ואז רשגוד/שוב פעם הדרכה אז פשוט העניבות עם מלא פסים. כאילו יש מדריכים שנה שלישית ולא רואים ירוק בעניבה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:19 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בבת מצווה והילדה פשוט גזרה באמצע הבת מצווה את השער!!!
וכל הבנות בכו זה היה כזה עצובב -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:19 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השעות של הפורטל אצלי השתבשו לגמרי אוקיי זה אומר שעכשיו 12 בלילה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:27 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הייתי צריך לשים את הטיימזון של +1 -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:30 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם בוכים שהפורטל שעה שעתיים קדימה, בתקופתי הפורטל היה נותן שעה רנדומלית ביום לכל תגובה והיית צריך לנחש ממתי זה
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:34 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה כאילו זה נצח
מידי פעם בודקת אם יש פה דופק חחח -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:36 PM
|
||||
אשכרה 2009 -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:36 PM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כך אומרים -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:37 PM
|
||||
זה מלאא חרמשים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:37 PM
|
||||
כבר שכחתי שהם קיימים חחח -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:38 PM
|
||||
השגת אותם לבד לבד? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:38 PM
|
||||
חחח הגמזת בעזרת חברים ותיקים ישנים -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:39 PM
|
||||
אני מחפש אנשי 2007 -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |