![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:40 PM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מידי פעם נכנסים לדעתי, עידן הפורומים הוא כבר לא מה שהיה פעם, אבל נחמד מידי פעם להיזכר בתקופות ישנות :) -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:42 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני עדיין מצטער על כך שלא נכנסתי יותר מוקדם -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:42 PM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מצטער? לגלות פורומים זה תמיד כיף :) -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:43 PM
|
||||
כןןןן אבל רציתי לגלות יותר מוקדם ולא בסוף הנערות -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:44 PM
|
||||
אני למשל בת 31, אז כיף לי מידי פעם להיכנס לראות מה חדש פה חחח. ובתכלס אני שמחה שרוב הדברים הישנים והמביכים שכתבתי עדיין קיימים פה. קצת צחוק בתקופה הזו על העבר חשוב חח -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:45 PM
|
||||
אוקיי את וואחד ותיקה כן כנראה אי אפשר להסביר את העבר הזה במילים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילד בן 10 הטריד אותי פיזית היום
איך מתאוששים מזה -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
המממ, בוא נאמר שהלוואי והייתי יכולה לחזור לתקופה ההיא, עם כל הידע של היום ובכללי שהפורומים היו פעילים. פעם היה היער האסור, אסור לפרסם אתרים וכ'ו ... לא רק את הפורטל. בין הפורומים היחידים שעדיין קיימים נראה לי זה הפורטל חח -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ווואה מה מה זאת אומרת אסור לפרסם אתרים? הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Oct 28 2024, 23:47 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:48 PM
|
||||
כאילו נגע בי.. ו אמ קיצור -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:48 PM
|
||||
אוקיי זה בכלללל לא בסדר. איפה זה קרה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:50 PM
|
||||
בבת מצוה הוא אח של חברה ממש טובה שלי כל הבת מצוה אני רודפת אחריה שתיכח אותו ממני -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:52 PM
|
||||
אוי גודנס סייק הדור הזה... אוקיי פשוט תנסי לשכוח מזה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2024, 23:54 PM
|
||||
לגמרי כאילו הוא קטן אבל אמור להיות לו טיפה שכל וטאקט מנסה.. הקטע הוא שאני תמיד מסתובבת עם הילדה הזאת אז איך שהוא תמיד אני יראה אותו וזה יהיה מביך טוב לילט -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2024, 00:02 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |