![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 11 2024, 16:40 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2024, 16:42 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Izuku Midoriya ב Jun 23 2025, 16:34 PM -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 21:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 21:52 PM
|
||
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Izuku Midoriya ב Jun 23 2025, 16:34 PM -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:20 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג יש כבר עמוד שתיים! כתבת כל כך הרבה >< וזה ספציפית פרק ממש ארוך, כל הכבודדד שקלת אולי לתת שמות לפרקים שלך? יהיה יותר קל לי לזכור מה קרה באיזה פרק כשזה לא רק מספרים ועכשיו לת"ב!!!
לאורל הוא דרמה קווין ואנחנו אוהבים אותו.
*מהן
*כולן
הצילו הגבר הזה כל כך דרמטי זה למה הוא ולאורל לא מסתדרים בטח. לשניהם יש יותר מדי גישה.
רוג'ר הוא אני פוריל
זה כל כך עצוב שהם מתלהבים מחלונות נקיים כאילו הם לא ראו דבר כזה בחיים שלהם תנאי החיים בטח היו ממש גרועים שם בנדארק
*הן הוא "כמעט" בטוח למאווו
אמג אזריאל וסאוני מה הם עושים שם
אמה! *אתן
מודה שלרגע לא הבנתי איך חדר יכול ללבוש פאה, שלא לדבר על שמונה
מה זאת אומרת יום קשה לא עשית כלום אחי
*ארוכים
נראה לי שעדיף אם הפסיק הזה היה נקודה
איזה קטע, גם אני מפחד ממורים ושיעורי בית רוג'ר הוא ממש אני
אתה תוכל!!!
כמה מבשר רעות. אני מפחד. זה היה פרק מקסים ממש אני אוהב איך שהראית את הניגוד בין רוג'ר לבין לאורל, והדרך שבה אתה מאפיין את רוג'ר תמיד גורמת לי לחייך. הוא פשוט בחור קטן ותמים שרוצה שלווה בחייו. ובינתיים לאורל הוא כאוס טהור בצורת אדם חתול לול. התיאורים שלך היו ממש נחמדים! אהבתי בעיקר שגיוונת עם הצבעים בתיאור של החדר. באמת עזר לקדם את כל אווירת הפנטזיה לדעתי. תמשיך ככה!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 19:11 PM
|
||
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Izuku Midoriya ב Jun 23 2025, 16:33 PM -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 17:29 PM
|
||
הקפצה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 17:37 PM
|
||
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Izuku Midoriya ב Jun 23 2025, 16:33 PM -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 18:47 PM
|
||
הקפצה
|
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 18:58 PM
|
||
צונזר
|
|
פורסם ב: Nov 18 2024, 18:29 PM
|
||
הקפצה
|
|
פורסם ב: Nov 18 2024, 21:21 PM
|
||
צונזר
|
|
פורסם ב: Nov 19 2024, 21:36 PM
|
||
הקפצה
|
|
פורסם ב: Nov 19 2024, 21:40 PM
|
||
צונזר
|
|
פורסם ב: Nov 20 2024, 17:18 PM
|
||||||||||||||||||||
אוקייי אני אתחיל ישר פשוט
איזה איש דרמטי וואו
אוהו אין לו מושג
הווווו רוג'ר ><
אני לא אוהב את ג'יימס
אוי לא.
למאו
גם אני מסכים עם רוג'ר
אני בטוח שהוא יעשה כמיטב יכולתו
חמודים חוץ מזה זה כתוב ממש טוב ומעניין ואני אוהב את איך שלרואל רודף אחרי אמה ככה אני אוהבת את רוג'ר ולרואל ואמה ואני כבר מחכה לראות מה יהיה בפרק הבא. תמשיך לכתוב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |