![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2024, 18:18 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Izuku Midoriya ב Jun 23 2025, 16:38 PM -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2024, 16:24 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2024, 16:46 PM
|
||
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Izuku Midoriya ב Jun 23 2025, 16:38 PM -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2024, 18:05 PM
|
||||||||||||
כלי
הוא כזה חמוד
אוי היא מגעילה
אוי לא
אוי לא.
וואו טוב אני מניח שאני מחכה כבר לפרק הבא. הפרקים האלה היו כתובים ממש יפה ואני באמת מחכה לראות מה יהיה בבמשך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2024, 18:25 PM
|
||
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Izuku Midoriya ב Jun 23 2025, 16:39 PM -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 18:51 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 20:26 PM
|
||
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Izuku Midoriya ב Jun 23 2025, 16:39 PM -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2024, 13:47 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפרק הזה כל כך עצוב. אני חושב שזה הדבר הכי עצוב שקראתי מכל הקטעים שכתבת :( אני אוהב שההתחלה דרמטית ועצובה ומלאה בלאורל מבין את כל השיט שקרה לו ואז רוג'ר מעודד אותו והם חוזרים להיות אידיוטים שעושים שטויות 3: קצת ציפיתי שלאורל ימשיך להיות עצוב כל הפרק, ואני לא יודע איך להרגיש עם העובדה שהוא לא. אבל אני מניח שאני צריך לשמוח כי לפחות יש לו הסחת דעת עכשיו!
הוא כל כך נאמן :<
זה עצוב אני עצוב זה באשמתך.
המשפט הזה ממש יפה :0
אם הוא מגמגם, אני חושב שזה יהיה יותר טבעי להציג את זה גם בכתיבה של הדיאלוג > "מ- מה?"
למה הוא כל כך עצובבב מה קרה לו :< אגב, בגלל ש"איך לא חשדתי בכלום" זו שאלה, נראה לי שיהיה מתאים יותר לשים סימן שאלה ולא נקודה
*אנשי החתול
למאוו ילד קטן וערמומי
הלפ זה בטח נראה כל כך מצחיק ממקודת המבט של רוג'ר לאורל מתחרפן וחווה את הפאניקה של חייו בזמן שחבר שלו יודע שהזאב הזה לא מסוכן לשניהם בכלל
אידיוט מטומטם טיפש כפכף מה זאת אומרת לא חשבת שזה ממש חשוב אתה צריך לספר דברים לחברים שלך!!! במיוחד משהו כזה שמערב את הנשמה שלך!!! זו הדרישה הבסיסית של חברות רואים שאף פעם לא היו לו חברים
הוא... דמיין את רוג'ר כזאב? ;-; הלפ
פתחת שלושה פסקאות ברצף ב"אחרי" וזה קצת חוזר על עצמו. אולי תנסה למצוא כל מיני חלופות אחרות שיגוונו את זה? (הדקות חלפו ו, לאחר כמה פעמים ש, לא חסרות אופציות)
גם אני רוצה. תן לי.
למאוו איזה סיכום מהיר הוא עשה לכל הילדות שלו
כן! זאב טוב. ופלאפי. מה השם שלו? זה קצת עצוב לי שלרוג'ר לא הייתה דמות אבהית ואז חוויה מסוכנת גרמה לו לקבל זאב שדאג לו יותר ממה שכל אחד אחר דאג, ובינתיים לאורל האמין כולו שיש לו דמות אבהית ושומרת עד שקרתה חוויה "מסוכנת" גרמה לו להבין שהוא היה לבד כל הזמן הזה. אני אוהב את ההקבלות, אבל וואו. עצוב. זה היה פרק נהדר עם התחלה נהדרת וסיום נהדר. התגעגעתי לקרוא את הסיפור שלך! אני באמת צריך להתעדכן בשאר הפרקים. תמשיך ככה!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 26 2024, 21:47 PM
|
||
צונזר
|
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 17:57 PM
|
||
הקפצה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 17:59 PM
|
||
צונזר
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:18 PM
|
||
הקפצה
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 22:02 PM
|
||
צונזר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |