![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 09:05 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 10:05 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר! ממצב -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 10:46 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המוות השחור זה כזה קונספט מגניב אני רוצה לקרוא על זה ספר
כאילו כשאנשים פשוט מתים מסביבך ואין לך מושג למה כי אין רפואה ושום דבר אז אתה פשוט קורא לזה המוות השחור בכללי אני רוצה לקרוא ספר על ימי הביניים אבל לא מהספרים האלה על אבירים ונסיכות אלא על רעב ומחלות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 10:55 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוסאנה מעצבנת אותי עכשיו
לא שמיסטר ביסט סבבה והכל טוב עכשיו אבל יש לך שני סרטונים ארבע שעות סה״כ שגם סוגי וגם מיסטר ביסט מסבירים לך למה דוגפאק שקרן והוא עושה עלייך מניפולציות אפילו אם את לא מסכימה עם מיסטר ביסט למה את כזאת אטומה תקשיבי למה שיש להם לומר כאילו הם השקיעו את הנשמה שלהם בהוכחות והסברים (זאת הייתה טעות מצד מיסטר ביסט לא לענות כל הזמן הזה אבל עדיין הוא לפחות חקר את זה במשך חודשים) ואת יומיים אחרי פשוט אמרת ״הכל שקר כל מה שהוא אומר זה שקר הראיונות קנויים סוגי קנוי החקירה היא שקר רק מה שדוגפאק הזה שהם טוענים שעושה עלי מניפולציה אומר אמת״ תהיי רצינית יש לך קהל ענקי את לא יכולה פשוט לפרסם שקרים קחי לך כמה ימים תראי את זה תחשבי תחקרי (לבד) ואז תדברי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 10:58 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלוש מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 11:21 AM
|
||||
באמת קונספט טוב @הגר רגיל, מה את עושה? -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 11:56 AM
|
||
עובדת וזה
מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 12:18 PM
|
||||
נח גמרתי ללמוד (לעכשיו) באלי לאכול -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 12:35 PM
|
||
מתאים לי גם לנוח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 12:35 PM
|
||||
אז למה את לא נחה? -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 12:40 PM
|
||
כי יש דברים לעשות
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 14:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה
היום חברה שלי ספיילרה לי את תיכון לילה ואמרה לי שגייב אונס את אלי מה הקטע עם האניסות בספר הזה?!! -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 15:41 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופרת מגעילה זה הקטע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 15:42 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא סופרת מעולה
אבל יש לה קטע עם הטרדות מיניות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 15:53 PM
|
||
מיכל!
ממצב -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |