![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:03 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. אמרתי שביסודי הגיוני ללמוד. כשאמרתי מתמטיקה התכוונתי לתיכון אם זה לא היה ברור ואני יודעת מה לעשות עם מספרים, לפחות בחטיבה לומדים את הבסיס זה למה אמרתי שזה לא צריך ליהות מקצוע לתיכון\ לבגרות. אלא אם כן מישהו רוצה את זה. כלומר, לא מקצוע לבגרות. אלא מקצוע רגיל. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנת מה אמרתי גם אם לא תשתמשי במתמטיקה ותפתרי תרגילים אחרי הבגרות העובדה שבמשך שנים פיתחת ראש מתמטי ואת המוח שלך בכללי יעזרו לך. זה לא משנה משוואות או לא זה פשוט אומר שהמוח שלך מפותח יותר. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:04 PM
|
||||
וזה למה עדיף שיעור שחמט במקום מה יותר מפתח את המוח מאשר חשיבה אסטרטגית? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:05 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתמטיקה תיכונית שומרת לך על הדבר הזה גם משוואות זה סהכ כיף, ברגע שאת מבינה את הקטע זה פשוט זורם ואני הונסטלי יותר מידי חולה בשביל לחשוב על עוד טיעונים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:07 PM
|
||||
אין לי שום בעיה עם מתמטיקה ואני מבינה את משוואות. ובאמת היה לי זורם בחטיה. עכשיו זה סתם מעצבן. לכן עדיף מטמתיקה בתור מקצוע רגיל, לא אחד שעושים בגרות בשבילו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:09 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח אם לא היו עושים בגרות בזה אף אחד לא היה עושה כלום בשיעורים כי זה לא לבגרות אז מה זה משנה חחחחח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:10 PM
|
||||
כי זה יוסיף חיסורים לתעודה, ויוריד את הממוצע השנתי בציונים, לא יהיה לבגרות פשוט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:10 PM
|
||||
"הממוצע השנתי בציונים"=בגרות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:11 PM
|
||||
אני מדברת על כל השנים שלפני הבגרות. זה יהיה כמו מקצוע רגיל, רק בלי מגן או מבחן בגרות או מתכונות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:12 PM
|
||||
צר לי לבשר לך, התעודות שאת מקבלת עכשיו כל עוד זה לא לבגרות שוות לתחת. את אף אחד לא יעניין הממוצע ציונים שלך בכיתה יא -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:13 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ אז לאף אחד לא יהיה אכפת מזה מקור: הייתי מורה שנתיים + עשיתי 12 שנים במערכת החינוך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:14 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל למי אכפת מהתעודות אף אחד לא מסתכל על זה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
הופההה פלג הצטרףף
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
וזה למה דיברתי על החטיבה בכל מקרה עדיף שתיהיה מגמת מתמטיקה וזהו ואיזה שיעור שחמט פעם בשבוע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:15 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה שבזמן האחרון חצי מהשיחות שאני עדה או משתתפת בהן בפורטח קשורות איכשהו לאיך בית ספר יעזור לי בחיים
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |