![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 00:04 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו כן אבל אלה לא חרמשים שלנו הם חרמשים שאנחנו אמורים להביא לאנשים, כי הם היו בפעילויות וכדומה וגם הכסף יאבד מהערך שלו אם יהיה יותר מידי זה כמו למה שלא נוסיף כמה נקוגות בית שבא לנו כאילו כי זה הורס את הקטע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 00:05 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחח ההיסטוריה תחזור על עצמה בסוף? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 00:09 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם מאוזנים במיטות
נא להתאזן הורג אותי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 00:14 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה פלג התחלת את הקורס? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 00:31 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שאנחנו כחברה צריכים לגבש החלטה מה ההבדל בין סוודר, סווטשירט, פוטר וקפוצון כי כל בן אדם שאני שואל אותו עונה תשובה אחרת
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 07:01 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוודר זה סרוג סווטשירט זה פוטר עם כובע פוטר זה כמו חולצה עבה זה כאילו בלי כובע קפוצ׳ון זה עם כובעו וריצ׳רץ׳ ריאליסטיקלי אני קורא לכולם סוודר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 08:14 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי נהיה ככ קר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 08:46 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שממש ממש ממש עדיף לעשות חור עם מחט ולא עם אקדח או וןאטאבר תהיה השיטה במקום שעושים בו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 08:53 AM
|
||||
באמת?? למה --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 09:01 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתכלס משתי סיבות עיקריות
קודם כל מחט זה יותר סטרילי בדרכ, כשמשתמשים באקדח הרבה יותר קשה לחטא אותו כמו שצריך בניגוד למחט שהיא חדפ וכל לקוח מקבל אחת חדשה אבל זה פחות תופס במקומות שעושים עם המכשיר הלבן הקטן הזה שהוא חדפ סיבה שנייה היא שמחט היא חדה יותר, אקדח נהיה קהה עם הזמן וגם המכשיר הלבן הקטן פשוט מלכתחילה מיוצר פחות חד ואז צריך עוצמה גדולה יותר בשימוש במחט כדי לייצר חור כמו שצריך וזה יוצר פגיעה גדולה יותר ברקמה, מחט מאפשר יצירה של חור יחסית בלי פגיעה נוספת כי המחט חדה יחסית אבל כשהחוד נהיה קהה זה קצת יותר בעייתי עם זאת לי יש שבעה חורים באוזניים שאף אחד מהם לא חורר במחט והם בסיידר גמור לכן זה לא עניין של חיים ומוות אבל אם יש אפשרות לבחור אז מחט זה בטוח יותר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 09:09 AM
|
||||
אני חשבתי שפשוט כל פעם מחליפים את החלק שדוקר כאילו זה לא כזה קשה --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 09:15 AM
|
||
אני לא בטוחה שזה אפשרי
אבל יש מצב בעצם שהחלק שדוקר זה העגיל עצמו כי אם תשים לב בעגיל ראשוני שעושים הרבה פעמים הקצה מחודד ואז הסטריליות יותר סבבה אבל עדיין יש את עניין החדות שעדיף במחט -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 09:28 AM
|
||||
כמה דקה המחט הזאת? עגילים ראשוני הם די דקים --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 09:29 AM
|
||
יותר דק מהעגיל הראשוני
אבל תשמע אני לא איזה מומחית לעגילים אני יודעת שזו דעה די רווחת בקרב פירסרים וכאמור יש לי מיליון חורים שבוצעו עם אקדחים והדבר הלבן הקטן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2024, 09:31 AM
|
||||
וואלה טוב חחחחחחחחח טוב לדעת בכמ אבל אני חושב שאמשיך עם המכשיר --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |