![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 00:19 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 00:22 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבקש מכולם להתאזן במיטות
להיות במצב מאוזן בנושא אחר יש לי מוזה לכתוב אבל עוד שש שעות מסדר מה עדיף -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 00:22 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה מתי התחלת את הקורס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 00:23 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא רוצה אבל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 00:29 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפייב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 00:39 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למשהו יש יופי אמיתי 6 בדרייב??
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 02:11 AM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
Wait a godamn minute
האם יש פה משתמש שאתם מכירים בשם לא אין פה הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Nov 28 2024, 02:14 AM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 07:06 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד פעם אחת שג׳ונאיי משתמש בסאונד אפקט של האזעקה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 08:37 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מלווה את ההסעה של היסודי שהייתי בו והייתה היום מורה בהסעה (המורה שהייתה לי למוזיקה)
והייתי צריך להתווכח עם ארבע בנות ששתיים מהן יושבות במקום שהם קטנות מדי כדי לשבת בו ושתיים רוצות לשבת במקום הזה והמורה מתישהו באה וניסתה לטפל בזה גם ככה אז אחרי זה היא אמרה ״אה אתה בטח זוכר את הזמן שהיית תלמיד מה עשינו לך פה״ כזה בצחוק והייתי מאוד נחרץ ואמרתי כזה ״לא האמת שלא עשו לי כלום אף פעם אני חושב שהייתי ממש בסדר״ ולא היה לה מה לענות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 09:41 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה התאום שלי מעיר אותי במכות
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 10:12 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 10:37 AM
|
||||
להעיר אנשים זה כזה מעצבן כי הם תמיד חושבים שאתה עובד בשבילם הערתי היום את אחותי והיא אמרה לי ״אבל לא בא לי לקום״ מי שאל אותך מצידי תישני מה אכפת לי --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 10:54 AM
|
||
“Calling tweeter tweeter even though it goes by X now”
#transincisfeilds אני מת --------------------
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 11:17 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר הייתי ער אבל מנומנם ועוד רציתי לישון והוא פשוט התחיל לקפוץ עליי אוף -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 11:47 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@וריאן
[SPOILER ALERT: עונה 2 פרק 7 של ארקיין] ההבדל בין אקו לג'ייס בעונה 2 פרק 7 אני מתההה מסכן ג'ייס -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |