![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 17:27 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בוכה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 17:29 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןן זה מסומן בלייק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 17:34 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקס מגניב האמת
כאילו לא ממש ראיתי אותו עד עכשיו אבל שמעתי אותו מדבר היום בdecks and dancing על כמה שהוא אוהב ליצור תוכן וזה כל מה שהוא חושב עליו ואפילו שהוא לא מתקדם בקצב שהוא היה רוצה הוא קם כל יום ובוחר להמשיך כי אולי מחר הוא כן ינצח ובאמת שזאת הסיבה היחידה שהלכתי עכשיו לערוץ vods שלו לבדוק אותו כי אם הוא מדבר ככה על יצירת תוכן הוא עושה מ ש ה ו נכון והוא באמת די מצחיק הוא נחמד כזה אני אראה אותו יותר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 17:40 PM
|
||
"maxggs is my comfort pervert"
--------------------
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה החדשה שלנו לביולוגיה אמרה בשיעור הראשון בתור בדיחה למשהו שהיא התחילה ברגל שמאל וזה היה בדיחה ומאז כל הבית ספר קורא לה המורה השמאלנית וכולם שונאים אותה למרות שהיא כאילו ממש בסדר ותמיד כולם מדברות בשיעורים שלה ואף אחד לא לומדת או מקשיבה לה והיא כל הזמן אומרת כמה היא צריכה לצעוק בכל הכיתות
והיום היה ממש רע בשיעור שלה אז היא אמרה לאיזה ילדה אחת שפשוט הסתובבה עם בלון וניסתה לעשות חשמל סטטי לילדות ללכת למנהלצ והילדה פשוט התעלמה ממנה ולא הלכה אז המורה סיפרה את זה ומפה לשם השעו את הילדה הזאת ןהיא כעסה ממש והיא פשוט הייתה כזה "וואי מה היא רוצה כולם מדברות בשיעור שלה היא מורה חדשה כל המורות עוברות את זה שתתמודד" וגם "היא רק שבוע בבית ספר מי נראה לה שהיא" או שיט כזה ואז ילדות מהכיתה שלי הלכו לכיתות יב והם היו כזה "המורה הזאת ממש חרא" וסיפרו להם למה הם שונאות אותה ועכשיו יש ילדה מכיתה יב שמנסה לעשות עצומה כדי לפטר את המורה אני הייתי צוחק כי זה כזה מטומטם אבל אומייגאד זה מכעיס אותי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:36 PM
|
||||
דפאק😭😭😭😭 לא יעל אתה לא מבין היא חדשה מגיע לה שיפריעו לה --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:37 PM
|
||
הקומבו גנדר אופוריה הכי גדול זה סוודר ומעל זה אחד פתוח
--------------------
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:40 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך נשבר לי הלב כשהייתי בת שש ושמעתי את המילים "Oh, Anna, if only there were someone out there who loved you" (רק בעברית, כי בכל זאת)
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:40 PM
|
||||
אני כלכך אוהב אבל רוב הסוודרים שלי הם עם כובע אז זה לא כזה מסתדר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:41 PM
|
||||
זה אפילו לא מצחיק הם באמת חושבות ככה כאילו הם פשוט חושבות שהם צריכות לחנוך את המורה או משהו איידונו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:46 PM
|
||||
ברור שזה כן אני ברגע זה מחפש סוודרים עם כובעים לשים מתחת --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:47 PM
|
||
יו שואוד מי לאב
--------------------
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 18:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו
יש לך את יופי אמיתי פרק 6 בדרייב?? זה לא עובד מצוות אסיה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 19:18 PM
|
||||
הכובע לא ממש ממש מציק לך מתחת לסוודר? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2024, 19:22 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיבלתי שני ת"בים מהממים!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |