![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:15 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד יותר מי אי פעם יסתכל על התעודה של כיתה ח' שלו ויגיד אוי ואבוי קיבלתי 15 במתמטיקה לא יקבלו אותי לשום דבר עכשיו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:16 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יקבלו אותו לתיכון...... אולי... לא יודעת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:16 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממתי לא יקבלו לתיכון זה דבר -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:17 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תומכת מאוד נלהבת בקונספט של מתמטיקה בתיכון כאחת שיצאה מחרדת מתמטיקה משוגעתתתתת ז-ט ואפילו הרבה לפני ויצאה מזה כמו גדולה עם המוןןןןן עבודה קשה מתמטיקה זה מקסים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:17 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה... מתמיד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:18 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לסתם תיכון כל אחד מתקבל אני די בטוחה אם את רוצה ללכת לתיכון מיוחד או למגמה מיוחדת או ל4-5 יחל במתמטיקה וצריך בשביל זה ציון גבוה במתמטיקה, כנראה שיש לזה סיבה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ככה כשלומדים א-ח ט-יב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:21 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריגר ממש!!! זה מפרק של פודקאסט רצח
דמיינו שאתם משטרה מקבלים שיחה ממישהו שעובדת בחווה על זה שחבר שלה נעדר והיא ממש בסערת רגשות ואז היא אומרת שבכלל לא אכפת לה כי הוא פדופיל ואתם מבולבלים ואז היא מתמידה קלטת לטלפון ואתם מבינים ישר שאתם שומעים הודאה בכפייה (היא הוא מקיא ומתעלף באמצע) ואתם מבינים בערך מה קורה אבל מאוחר אז אתם מחליטים להגיע מחר בבוקר לחווה ולחפש אותו ואז בבוקר אתם באים ומחנים את הניידות ויוצאים מהאוטו אבל בשניה שאתם יוצאים אתם מבינים שמאוחר מדיי כי אתם רואים עשן יוצא מהמקום שבו שורפים חיות ואתם נושמים עמוק ומריחים ריח שאי אפשר לטעות בו. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:22 PM
|
||||
אבל מן הסתם זה לא שתישאר בלי מסגרת אם רצית ללכת לתיכון שצריך בשבילו ציון גבוה במתמטיקה אז כנראה שיש לזה סיבה, ואם אין לך אז כנראה שתצטרך להתפשר על תיכון אחר אלא אם כן יש משהו שאני ממש לא מבינה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:25 PM
|
||||
לא את צודקת לגמרי פשוט אמרתי שיש סיטואציות שבהן צריך ציון טוב בתעודה של החטיבה ואני ממש ממש לא מסכימה עם אוניסף כן? לדעתי זה חייב להיות מקצוע חובה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועם כל זאת...
אם את מרגישה שאת נמצאת בתקופה שאת לא מסוגלת לעשות 5 יחל מתמטיקה, וזה באמת מעין עול עלייך, את תמיד יכולה לותר על זה עכשיו אני תמיד הייתי בגישה של "לעשות את המקסימום שלי ולהצליח כמה שיותר", תמיד דחפתי את עצמי במתמטיקה, ואני עדיין ב5 יחל, אבל יש לי חברה טובה מאוד שהיא ב3 יחל והיא סופר חכמה וסופר אינטליגנטית. כמובן שלגשת לבגרות 5/4 יחל מתמטיקה בתיכון זה הרבה יותר נוח, גם מבחינה של יש מורים שיכולים ללמד אותך ולעזור בדברים בהם את מתקשה וגם מבחינה של את במוד לימודי כרגע אבל תמיד אפשר להשלים אחר כך או לא להשלים בכלל ועדיין לחיות חיים עם עבודה מעולה ומרוויחה ואושר ועושר וכל זה 5/4 יחל מתמטיקה זה המסלול שנחשב האידיאלי והוא לא מתאים לכולם בזמן התיכון או בכלל הייתי מכוונת לכמה שאת יכולה, אבל אם את רואה שכרגע את לא מסוגלת, זה גם בסדר -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
שי, המשטרה לא עשתה כלום -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:26 PM
|
||||
אה ברור גם לרדת ל3 זה ממש צעד לגיטימי פשוט האמירה שמבטלת את הצורך של מתמטיקה נקודה לא רלוונטית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:27 PM
|
||||
כן בדיוק זה כמו שתלמידים מתחילים לקלל את המורה כשהלך להם גרוע במבחן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:27 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צורח לפני שזה קרה המשטרה באה לבדוק עם הכל בסדר עם קנט והיא ראתה אותו והוא היה נראה סבבה חוץ מזה שהוא היה נראה די מפוחד והמשטרה פשוט ראתה שהוא בחיים והלכה ושי אמר שזה לגמרי על המשטרה מה שיקרה אחכ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |