![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 18:55 PM
|
||||
![]() מוגל |
נובית זה לא רק פה זה בכל דבר בערך אני גיימרית:) -------------------- ![]() arcane. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 18:56 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוכה הבאה אגבבבבב אני סו לקרוא לך צ׳ארלי? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 18:57 PM
|
||||
![]() מוגל |
יאפ או שרלוט(שזה השם שלי) אבל אני מעדיפה צ'ארלי שזה גם כינוי לשרלוט -------------------- ![]() arcane. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 18:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה היי צ׳ארלי אגב אני פה בהנהלת הפורומים אז אם יש לך שאלה אני פה קראת את החוקים הגלובאליים? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:01 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני רוצה לענות כן כי אין לי מושג מה זה אבל לא -------------------- ![]() arcane. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:03 PM
|
||||
זה לא מפתיע לול הם די מוחבאים https://hportal.co.il/index.php?act=boardrules יש גם בנעוצים של כל פורום חוקים לפורום הספציפי הזה, מומלץ מאוד מאוד לקרוא כדי שלא תעברי עליהם בטעות --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:06 PM
|
||||
![]() מוגל |
קראתי והחכמתי -------------------- ![]() arcane. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:06 PM
|
||||
![]() --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:07 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכנתי רשימה של האלבומים שאני צריכה לשמוע
התוצאה מכובדת בהצלחה לי עם זה... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:07 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה משחקים? D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:08 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאמ למה להיות כל כך תקיף בוקר טוב צ'ארלי מה שלומך אז חוקים גלובאליים אה אני אקצר לך קצת יש חוקים שאסור לעבור עליהם והם בייסיקלי אומרים שאסור לדבר עם אנשים כי הם נושכים סתם מותר לדבר עם אנשים רק באשכול שנקרא נו"ד (שזה האשכול הזה) והוא מתחלף כל כמה זמן כשהוא מגיע להרבה תגובות (ספציפית 100 עמודים) את יכולה לזהות נו"ד לפי שכתוב באשכול שלו את הצירוף נ ו ד למשל נעמן ורדי(נו"ד) לא תמיד זה יהיה "נוד" לגמרי, יכול להיות גם "של(נ)ו("ד)" אמממ רק להנהלה מותר לפתוח נודים אה ומותר לדבר עם אנשים גם בח"מ שזה כמו נוד רק בפורום של הבית שלך ואת יכולה לפתוח אשכולות חדשים בייסיקלי רק באישור מהנהלת הפורומים שזה די מסובך אז בכללי כדאי לשלוח להם לאישור כל אשכול שאת רוצה לפתוח נראלי זהו בתכלס וכמובן שאת יכולה להשתתף בפעילויות לפי מה שכתוב באשכול, את יכולה לכתוב באשכולות דברים לפי הנושא שלהם (למשל באשכול בפורום של ציורים את יכולה לכתוב שהציור ממש יפה, אבל זה חייב להכיל גם תגובה בונה או משהו... הונסטלי לא יודע איך זה עובד בתכלס) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:09 PM
|
||||
וואי אני ממש לא תקיף אני סתם עייף --------------------
|||
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי התבלבלתי בין החוקים הגלובאליים לשאלות הנפוצות
לא נראלי שאי פעם קראתי את העמוד של השאלות הנפוצות האמת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
די אמרתי את זה בצחוק ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:10 PM
|
||
מי מגיב במה אתם שומעים עכשיו כדי שאני אוכל להגיב גם בלי שזה יהיה ספאמי מדי
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |