![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:11 PM
|
||||
![]() מוגל |
כעקרון אני כבר לא ככ משחקת אבל LOL ומיינקראפט פורטנייט לפעמים ניסיתי גנשין אבל זה שיעמם אותי ויש לי הרגשה שלא הייתי צריכה לכתוב את זה לפי המשתמש שלך -------------------- ![]() arcane. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:12 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אכפת לי מה את חושבת על גנשין 3: ליג גם אני אבל פחות ואההה כן יש לנו טעם ממש שונה במשחקים אני רואה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:14 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי שיכנע את טובו לשחק איתו ליג ועכשיו זה כל מה שהוא עושה בזמן הפנוי שלו
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:15 PM
|
||||
![]() מוגל |
זהו אני לא מכירה ככ משחקים אני משחקת במה שאח שלי שיחק והכיר לי -------------------- ![]() arcane. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:17 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל פעם שמגיע לפה מישהו חדש אני חושב אם החוק של מאיר נשבר וצריך להוסיף מישהו לקטגוריית פלג
![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככה אני התחלתי ואז התפתחתי >:) אוקיי אני אעשה רשימה לפי מה שיש לי עכשיו על המחשב ועל הטלפון ליג אבל בעיקר tft גנשין, סטאר רייל וzzz דאנגאנרונפה יור טורן טו דיי אומורי אנדרטייל ודלטארון סימס 3: כאילו the ruined king אבל זה כנראה די סאב קטגורי של ליג פרוג׳קט סקאי מיסטיק מסנג׳ר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כיף לי כל החורף הזה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:20 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אבל אפשר לדבר על זה שהחולצות של לורנה שור מהממות ברמות
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:20 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:22 PM
|
||
לורנה שור
אחת הלהקות האהובות עליי לא מביאים את החולצות שלהם לארץ ![]() אולי אני אעשה הזמנה עם שתי ידידות שלי אבל זה יוצא יקר רצח -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:22 PM
|
||
![]() lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll |
not me not trusting my own features
-------------------- משתמש הניסויים הרשמי של ההנהלה. כן, יש כזה, וכן, צריך כזה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:24 PM
|
||||
חחחחחחחחחח חשבתי שזו אישה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:28 PM
|
||||||
כמעט לול האמת שהשם הזה הוא במקור השם של הבנקאית או משהו כזה מנראלי קומיקס של באטמן עריכה:
-------------------- משתמש הניסויים הרשמי של ההנהלה. כן, יש כזה, וכן, צריך כזה.
|||||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 19:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואז אתה מגלה שלא -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2024, 20:01 PM
|
||||
ומתאכזב -------------------- משתמש הניסויים הרשמי של ההנהלה. כן, יש כזה, וכן, צריך כזה.
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |