![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:55 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתיכון התרגלתי לבין 60 ל80 במתמטיקה, שזה הכי מבאס כשאני מבינה שזה הרגיל שלי היום קיבלתי בבוחן של מתמטיקה 70 ואמרתי "איזה יופי" כאילו זה לא סביר מינוס -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 21:55 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוו גם לי זה קרה כמה פעמים וזה פשוט כל כך מספק לראות את הפרצוף של המורה זה כיף גם כשאני פותרת תרגיל, המורה אומרת לי שזה לא נכון ואז היא בודקת וזה כן נכון -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:18 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:22 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי זה יותר גבוה אבל זה ליד קיר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:23 PM
|
||||
כן זהו זה קצת רמאות המורה אמרה שהיא שמחה שהיא עושה את זה כי לפחות עכשיו היא סותמת את הפה --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:26 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל פעם שאני מקשיבה לשיר This Is The Life של איימי מקדונלד, אני מבלבלת אותה עם מרי מקדולנד
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:26 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא.. רק לתיכון אזורי לכל השאר צריך להתקבל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:27 PM
|
||
אוקיי מה ווטפאק
באמת לא הבנתי איך מקס יכול להרשות לעצמו לעבור לגור בברייטון הוא אמר שהוא הולך לגור עם שותף תסבירו לי למה השותף הזה הוא מולי מלינקס הלפ --------------------
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:28 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה שאני נושמת אבק
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:38 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי יש כותבת שאני משתמשת בה מלא בעבודה שלי שקוראים לה קתרין מקינון (שאגב אני מתה עליה ואם לקרוא מאמרים פמיניסטיים רדיקליים זה דבר שאתם נהנים לעשות בזמנכם הפנוי אני ממליצה מאוד) כל פעם שהגשתי משהו מתוך זה הייתי צריכה לעשות בדיקה כפולה כי כמעט כתבתי מרלין מקינון כל פעם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:38 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף פספסתי את הדיון המעניין
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:43 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מחר אני קמה ב5.15
אני אלך לצחצח שיניים או משהו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:50 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די אם אני אכשל מחר בכימיה שוב אני פשוט כאילו
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 22:58 PM
|
||||
ריל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |