![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 16:59 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הוא לא קרא לה ככה יותר מזה הוא גם אמר בsuit אחרי שגק אמר שהוא עומד להתחתן איתה מתישהו בשנתיים הקרובות שהוא ממש לא חושב ככה והוא רוצה לראות עוד כמה שנים מה קורה האמת לא היה לי נראה לי בכלל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 17:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע לא הבנתי ג'ק אמר שהוא עומד להתחתן עם אלי וטומי אמר שלא נראה לו? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 17:41 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 18:00 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלא נראה לו שהוא הולך להתחתן עם מולי בקרוב כי הוא לא יכול להיות בטוח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 18:14 PM
|
||||
אההה חשבתי שהוא שאמר שג'ק לא יכול להיות בטוח שהוא יתחתן עם אלי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 18:17 PM
|
||||
אהההההה כן לא --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 18:41 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הא????????????????????????????????? מתג עג עת להסתברות???? טפי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 19:18 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח חשבתי שכבר הסכמנו שלא להסכים על הסתברות ועל סדרות -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 19:22 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הידעתם
ויתרתי לגמרי על ללמוד הסתברות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 19:30 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתברות ![]() ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 19:30 PM
|
||||
אני הפוליטיקלי קורקט כאן. @הגר מסתבר שזה קורס קדם למלא דברים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 19:31 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני ויתרתי לגמרי על ללמוד סדרות סתם מלא משוואות לזכות בעפ, יש יותר מידי תת נושאים מיוחדים שצריך לזכור (כי צריך לזכור מה קורה לq כשהוא שבר, מה קורה כשהוא קטן מ1- ומה קורה כשהוא גדול מ1 או משהו כזה) וזה גדול עליי כמעט ויתרתי על תנועה עד שאחותי לימדה אותי שיטה שונה ממה שהמורים לימדו אותי (כי, באמת, מה זה הקו המטופש הזה שהם תמיד מציירים A__________B, כאילו שזה עוזר לי להבין משהו מלבד לדרך, שהיא ליטרלי רק קו ולא צריך להבין אותה יותר מזה) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 19:32 PM
|
||||
לא והסתברותתתתתתתתתתת סדרות זה פשוט הגיון אין הרבה מה לזכור ותנועה אני גם שונא -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 19:35 PM
|
||
תנועה זה מגעיל
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2024, 19:36 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבגרות שלי במתמטיקה עשיתי תנועה והסתברות ושלוש דיפרנציאלי
המורה שלי כעסה עליי כי "דיפרנציאלי זה שדה מוקשים" אבל אני נהניתי עריכה: מצאתי לול https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9059055 -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |