![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 11:35 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חכה לסוף הסמסטר ודעתך תשתנה מאליה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 14:17 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"light itself casts a shadow in bizarre lazer experiment"
לא באמת אבל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 14:40 PM
|
||
![]() lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll |
אני עדין כתב בצוות תוכן
![]() -------------------- משתמש הניסויים הרשמי של ההנהלה. כן, יש כזה, וכן, צריך כזה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 14:51 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אתה עדין??? אני דווקא קשוח ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 14:52 PM
|
||||
בשבילך אני אהיה קשוח -------------------- משתמש הניסויים הרשמי של ההנהלה. כן, יש כזה, וכן, צריך כזה.
|||
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 14:57 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 15:00 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככה אתה בוגד בי עם ארנבים מרושעים????? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 15:05 PM
|
||||
אתה הורדת אותי מצוותוכן רק כדי לגנוב לי את איתמר???? ![]() ![]() -------------------- משתמש הניסויים הרשמי של ההנהלה. כן, יש כזה, וכן, צריך כזה.
|||
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 15:39 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
בטח לכתוב 20 עמ בליך באינפי נשמע מה זההה כעףףף פלג הגיע לשלב שהוא מדבר ורב עם עצמו הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Nov 15 2024, 15:40 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 15:50 PM
|
||||
אני לא פלג, אני ארנב הבאגים והבאנים! -------------------- משתמש הניסויים הרשמי של ההנהלה. כן, יש כזה, וכן, צריך כזה.
|||
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 19:29 PM
|
||
אם אני רוצה לבכות מתישהו
אני פשוט פותח את הקוד של הפורטל תמיד גורם לי לבכות נורא מהר ולא מהתרגשות או שמחה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 21:15 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 21:57 PM
|
||
מה איתך ורד
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 23:19 PM
|
||
Your'e far from my reach, but not far out of sight
You know the way to my heart but you just play the strings again -------------------- משתמש הניסויים הרשמי של ההנהלה. כן, יש כזה, וכן, צריך כזה.
|
|
פורסם ב: Nov 15 2024, 23:33 PM
|
||
And within the expanse, I finally see
A world without you isn't meant for me זאת שורה כל כך יפה ![]() ![]() ![]() חרא על אלתרמן וחרא על הנעליים שלו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |