![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:29 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעל וסו זה מה זה לא בסדר
הסאונד הזה נעלם לי מהטיקטוק לפני כמה חודשים טובים עכשיו הוא שוב תקוע לי בראש (אולי תזכו בכינוי השנה אבל, מי יודע) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:34 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתאום? @אלכס כן זה רץ לי בראש בכל פעם שאני קורא את הכינויים שלהם לא כיף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:36 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ידעתם שאחוז הג׳ינג׳ים ואחוז האינטרסקסים כמעט זהה?
גאד אני לא רוצה להיות ג׳ינג׳י --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:37 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת יצירת אומנות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:39 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני מודה אני רואה מישהו משחק את הסטורי קווסט שלו כז לא כזה פתאןם -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:40 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=1zCxyTxsWW8
הוא פשוט התקרב למצלמה יותר מדי בסוף -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:41 PM
|
||||
טוב אז אני מניח שאנחנו עושים עבודת קודש -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:43 PM
|
||||
הוא תמיד מתקרב מדי למצלמה אבל האמת שהסרטון הזה נחמד הוא פשוט רגוע https://m.youtube.com/shorts/wy08vGEJJq0 ריל --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:43 PM
|
||||
עבודת פאקינג קודש --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:46 PM
|
||||
כןןןןן ראיתי את זה זה פשוט שלב בחיים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:49 PM
|
||||
מה שכן אם לא הייתי ישראלי והכל לגור באנגליה נשמע מדהים חוץ ממיסים --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:53 PM
|
||||
....גם בישראל יש מיסים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 22:58 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להגיח פה זה תמיד מעניין
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 23:02 PM
|
||||
![]() Consider it handled ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו שלום לך -------------------- עמרי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2024, 23:04 PM
|
||||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו מה אתה עושה פה -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |