![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 17:46 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התקליט כזה יפה
עכשיו הוא בבית שלי החתימות ![]() ![]() ![]() ![]() אני ככ שמחה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 17:59 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד יש לך פטיפון בבית? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 18:18 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 18:54 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי ללמוד מתמטיקה
מלא אבל זה במחשב שלא נפתח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 19:04 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבי הייתי למשך שנים שמה את הכסף שלי בבקבוק כזה שחתכתי לו את הפקק ויום אחד גנבו לי אלף שקל משם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 19:07 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את צריכה עזרה עם החומר, מוזמנת לבקש:) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 19:16 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי טובו ופרדי סיפרו מה קרה עם ביל וחוץ מזה שזה מפחיד מוות זה כזה מצחיק
ביל עושה סאבאת׳ון ופתאום המסך שלו נהיה שחור וכל מי שצופה בסאבאת׳ון הולך לפרדי ושואל אותו מה קרה ופרדי כזה לאידע אני אתקשר אז הוא מתקשר וביל כזה ״אה…. אני אסדר את זה…. כן….״ ומנתק ולא קורה כלום ואז ארבע בצהריים טובו מתעורר ומחליט ללכת למשרד לראות מה קורה ולסדר את הבעיה שיש לביל והוא נכנס וביל שוכב על הספה ומפרכס ובוהה בו אבל לא מגיב (זה לא איזה משהו נוראי שכתוב פה אבל בחירה שלכם ig) וטובו לא יודע מה לעשות אז הוא מתקשר לפרדי כי הוא לא בטוח אם ביל הולך למות או שהוא סתם על קראק ופרדי בא ומתקשר ישר לאמבולנס עכשיו האנשים באמבולנס אומרים לטובו רוץ מהר תשיג לו דפיברילטור אז טובו רץ ומגיע לכנסיה אבל הוא פשוט ביפינג עם הכנסיה כמה דקות כי הוא דופק על הדלת והם לא פותחים והוא צועק שחבר שלו מת והוא רואה שיש אור בפנים ויש אנשים אבל אף אחד לא פותח בסוף הוא רץ בחזרה כי האמבולנס כבר הגיע באותו זמן פרדי (הוא מציל) עושה החייאה לביל וליטרלי מציל את החיים שלו אחרי זה ביל התלונן שהגב שלו כואב מהחייאה אז כנראה שהוא סבבה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 19:16 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 19:23 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שניה רגע נראה לי כל הגאנג בברייטון עכשיו
כאילו מקס וג׳ונאיי בדיוק עברו ויש כבר את טום ג׳ק פרדי איימזי ביל טובו זה נשמע ככ כיף שכל החברי אינטרנט שלך גרים איתך בעיר פתאום --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 19:34 PM
|
||
גונאיי היה כזה "ואני הולך להגיד את זה, אני הולך להגיד את הf word" ונלחצתי נורא ואז הוא אמר "פאק-אפס"
כאילו הוא דיבר על זה שהפרק היה ממש טוב חוץ מה- ואז הוא אמר את זה והייתי כזה דאמ הטעם מוזיקה של פרדי לא כזה גיי --------------------
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 19:39 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה רע
באלי להפסיק לדאוג מדברים כמו בגרות או חיים עדיף לי או למות או להפוך לערפד או להגיע למימד של סדרת אנימה אלה האפשרויות אזאם מישהו ערפד שיבוא אליי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 19:39 PM
|
||
קניתי סוכריות צבעוניות עם צבעי מאכל טבעיים בלונדון
זה כזה פאקינג כיף הטקסטורה הזאת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 20:24 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה את עושה בלונדון -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 20:46 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספרי לנו מה מדאיג אותך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2024, 20:47 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבוקר אבא שלי ואני רבנו והוא אמר לי שאני "לוקחת יותר מה שאני עושה" אז אמרתי לו שהוא זה שעשה אותי והתמודד עם מה שיצא לו ואיך שהוא הוא פשוט אמר לי שאני יכולה ללכת אם אני רוצה ושאני יחפש לי בית
אלוהים אם ככה ההורים שלכם מדברים אליכם תשרפו אותי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |