![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 10:05 AM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוז הרובוטית || סיקור סרט ![]() 🤖 שם הסרט בשפת המקור: The Wild Robot. 🤖 ז'אנר: מדע בדיוני ופנטזיה. 🤖 במאי: כריס סנדרס. 🤖 שחקנים (מדובבים): באנגלית- לופיטה ניונגו, פדרו פסקל, קתרין אוהרה, ביל ניי, קיט קונור, סטפני שו, מארק המיל, מאט ברי, וינג ריימס. 🤖 שנת יציאה: 2024. 🤖 אורך הסרט: 102 דק'. רקע הסרט The Wild Robot (רוז הרובוטית) הופק בהשראת ספר הילדים המצליח מאת פיטר בראון. הפקת הסרט נמשכה כשלוש שנים, וכללה עבודת אנימציה מוקפדת. עלות ההפקה הגיעה ל-78 מיליון דולר וכרגע הרווח עומד על כ200 מיליון דולר. הסרט הופץ באולמות הקולנוע ב-27.9.2024 וזכה לתואר סרט האנימציה הטוב של השנה, מאז הוא ממשיך לקטוף תארים. תקציר הסרט עוקב אחרי רוזום יחידה 7143, או רוז, רובוטית שמוצאת את עצמה על אי מבודד לאחר תאונה. בתחילת הסרט, רוז מנסה להבין כיצד לשרוד בסביבה חדשה ולא מוכרת, תוך שהיא לומדת על בעלי החיים באי. רוז לא רק שורדת את האתגרים הפיזיים, אלא גם מתחילה לפתח קשרים רגשיים עם יצורי המקום. ככל שהסיפור מתקדם, היא לומדת על חשיבות החיים הטבעיים וההרמוניה בטבע, ונאבקת בשאלות של זהות ומקום בעולם. דעתי על הסרט וואו, אני הלכתי לראות את הסרט הזה לפני שבועיים, אחרי גוקר שראיתי ביחד עם חבר שהיה ללא ספק הסרט המזעזע ביותר שראיתי בחיי, ו-וואו אני כל כך שמח שהלכתי לראות את הסרט הזה. הסרט הזה פשוט מושלם, העלילה שלו תמיד הייתה מעניינת, הדמויות מדהימות, הסרט מרגש עד דמעות (באמת עד דמעות) וגם מצחיק באותה המידה. הלוואי שהיה לי מה עוד לכתוב אבל אין לי יותר מה להגיד, ממש ממש ממליץ לקבוע יום עם המשפחה שלכם וללכת לראות אותו. תמונות יערך עם תמונות, המחשב שלי קצת דפוק עכשיו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 17:00 PM
|
||
![]() מוגל |
מציתחיל צלךלחלך
-------------------- [B]AEI
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |