![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 19:45 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב בהצלחה למי שעומד לקרוא את זה, פשוט כתבתי את מה שעלה לי לראש וזה יצא כמו פריקה אחת גדולה.
כשהייתי בכיתות ו'-ז' הפורטל היה בשבילי דבר אדיר, קצת אקשן בחיים לילדה משועממת. התלהבתי מכל פרויקט גדול של ההנהלה וחלמתי לנהל פורום אבל עם הזמן הפורטל הפך למועקה. הזנחתי דברים כמו שיעורי בית, תשומת לב לאחים שלי ואפילו מפגשים עם חברות לטובת גלישה בפורטל וניסוח אשכולות. בטח שמתם לב שהורידו אותי פעמיים מתפקיד פרופסור. מה שקרה זה שפשוט לא כתבתי שיעורים אלא אם כן מנהל שנהל התחיל לרמוז על ירידה מהתפקיד למי שלא יתקדם בכתיבה, והייתי יושבת מהבוקר עד הערב וכותבת נושאים ושיעורים תוך יום-יומיים, ובקושי מצליחה לעמוד בדדליינים, ושנאתי את זה. למרות העומס הלימודי, המשכתי לנסח אשכולות ולכתוב דברים לפורטל, עד שבשלב כלשהו בקושי פרסמתי אשכולות והייתי פחות ופחות פעילה בפורטל כי היה לי קשה לשלב אותו עם חיי היום יום, עד שהגעתי למסקנה שהניעה אותי לפרוש. עדיף לי להשקיע את הזמן של ניסוח האשכולות ללמידת דברים שיעזרו לי בחיים ולפיתוח תחביבים. עדיף לי להשקיע בקשרים עם חברות מאשר קשרים עם אנשים שלא אשמור איתם על קשר אמיתי. חברות מהאינטרנט אף פעם לא תהיה כמו חברות פיזית. האמת אני לא יודעת עד כמה תרמתי לפורטל, פרשתי די מהר מהתפקידים שלי וזה, ועכשיו אני לא כזה מוצאת תחומי עניין משותפים עם משתמשים פה. אם אתם חושבים שהשפעתי עליכם ועל האתר בצורה כלשהי אני ממש אשמח לדעת (אפשר גם בפרטי), וזה לא כדי לקבל מחמאות, באמת מעניין אותי לדעת אם השארתי פה משהו. התלבטתי אם לפרוש בסוף שנת הלימודים של הפורטל כדי שהפל ינצחו בשנהל כשאני ראש הבית, אבל כמו שכתבתי, אני מעדיפה להשקיע בדברים שיביאו לי תועלת בחיים האמיתיים, ככה שאין לי זמן ומוטיבציה לנסח. סך הכל היה די כיף פה, הכרתי פה אנשים מדהימים, אבל הגיע הזמן לפרוש. אם אתם קוראים את זה כנראה שאתם מוקדשים, אבל אני רוצה להקדיש במיוחד את הפלפאף. אני מקווה שעם הזמן הבית יתפתח ויהיו בו המון משתמשים פעילים שיובילו את הפלפאף לניצחון באליפות הבתים. @הנהלה, רק אומרת שלדעתי מגיע לכינוי שלי להיות מועמד לכינוי השנה. שונאת פורטנייט. אז אני הייתי מוריה, ביי:) הודעה זו נערכה ע"י Fortnite ב Nov 17 2024, 19:48 PM -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 19:53 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צורח הכינוי הזה מדהים
להתראות לך 3> -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 19:55 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא.
לא. אין סיכוי. את לא פורשת גם די כבר את משתמשת מדהימה מוריה. היה ממש כיף ליהיות בחברתך ולדבר איתך. ואת יכולה להישאר משתמשת בלי לנסחח למה לפרוש ככההה טוב בכל מקרה אם זה מה שבחרת, אז ביי נתגעגע ממש (למרות שאני תמיד יכולה לתפוס אותך בסמס) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 20:21 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוריה את מדהימה אתגעגע3>>
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 20:41 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
נתגעגע 3> תבואי לבקר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 21:26 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
![]() -------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 21:42 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוריהההה
היית ראשת בית מדהימה ופרופסורית זמנית מדהימה וכל כך חבל לי שאת פורשת כי היה ממש כיף לדבר איתך בנו"ד תבואי לבקר מלא פליזזז אני ממש אתגעגע3> -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2024, 22:19 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוריהההההה
לא יודע איך הפורטל באמת מרגיש בשבילך אבל אני בחיים לא אשכח נסיעות למחוננים הלוך חזור שאנחנו מדברים אך ורק על הפורטל ומתכננים דברים שלא נעשה בחיים (מה עם הפיקפורום??) תודה שהיית פה להתראות:) אנחנו צריכות להיפגש irl tho --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2024, 08:38 AM
|
||
ביי😭
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2024, 12:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאאא
למה כולם פורשיםםםםםםם (הכינוי באמת מושלם) באמת היה כיף לדבר איתך תבואי לבקר? להתראות -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2024, 15:43 PM
|
||
מוריההההה :'(
תקפצי לביקור מדי פעם -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2024, 20:14 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אווו
אוץ' תחזרי לבקר מדי פעם:(( -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2024, 00:17 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסתי לבדיקה רגילה שלא התחדש שומדבר מעניין
וראיתי את...זה לא רוצה לצאת פסיכולוגית שאומרת ''כל הכבוד שעשית מה שטוב לך'' וכאלה אז אני רק אניח פה שאת מדהימה בטירוףף והיה לי ככ ככ ככ כיף להכיר אותך שאין לך מושג כמהה בהצלחה בהמשך החיים ואמן שנצליח לשמור על טיפ טיפה קשר דאיי את כזאת מדהימהה אוהבת המוןןן 💕💕 -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2024, 01:11 AM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף מוריה אתגעגע😭😭
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2024, 19:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוייי
מבינה אותך מאוד. בהצלחה בחיים האמיתיים, הם באמת יותר חשובים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |