![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 00:55 AM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אין לי רעיונות לשמות ואם לא היה עד עכשיו נו"ד של נו"דר/ת זה מחדל מטורף אז הייתי חייבת להרים את הכפפה
בלי ספאם תהנו -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 00:57 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםםם
בואו נדון על נושא מעניין תעלו דעות לא פופולאריות שלכם אבל באמת לא פופולאריות לא סתם ״אני אוכלת את הקרמבו מהעוגייה״ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 01:02 AM
|
||
וואי זאת שאלה מעולה
הדבר הראשון שעלה לי לראש זה שאני חושבת שאגם בוחבוט באמת ממש טובה ולא רק ילדות בנות 12 טובה אלא אשכרה טובה ואנדרייטד בארץ אבל לא יודעת כמה זה לא פופולרי -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 01:05 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי שמעניין כאן
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 01:06 AM
|
||
אה גם תל אביב היא אוברייטד
טהרן הסדרה אוברייטד בילי אייליש אוברייטד רצח היא פשוט לוחשת לא מבינים חצי מהשירים שלה כיכר הכדורים לוד המקום הכי טוב בארץ ![]() וממש קשה לי להנות במסעדות של פסטה כי כואב לי לשלם 70 שקל על פסטה רוזה אני יכולה להכין את זה בקלות בבית אז או שיש פסטות שוות ואז זה אולי מצדיק או שפיצה עדיף -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 01:07 AM
|
||
זהו איזה עוד דעות יש לי בחיים לא יודעת תנו דעות גם ונראה מה זה יזכיר לי
אה!!! low rise jeans זה מכוער בעיניי הודעה זו נערכה ע"י Darth Hader ב Dec 1 2024, 01:11 AM -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 01:15 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון??? היא ווקאליסטית ממש טובה אם היא הייתה בחול היו מתים עליה היא פשוט צריכה להוציא שירים רציניים יותר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 01:22 AM
|
||||
לא יודעת כמה הרצינות זה האישיו כמו זה שישראלים פשוט לא ממש אוהבים זמרות פופ ישראליות -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 01:24 AM
|
||||
אני לא אוהבת שאנשים באים לתל אביב ואומרים כזה ״איכ איזה עיר מסריחה״ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 01:57 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בילי אייליש ככ טובה
אוקיי דעה לא פופולארית mermaid waves זה אוברייטד כאילו לא אנשים שזה ליטרלי השיער שלהם אנשים שמשתמשים במכשיר לעשות את זה זה תמיד נראה מוזר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 01:59 AM
|
||||
כשעושים את זה עם צמה זה יפה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 08:14 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 08:21 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I am the bringer of plagues
I walk the earth -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 08:32 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 08:43 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
You make your god cry
Hang my soul -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |