![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 20:45 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ליטרלי אובססבית לדמות מה די אנד די שלי
כאילו ל2 זה משוגע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 21:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוצ״ש בלי לארוז זה נחמד
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 22:39 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלמתי שזה חנוכה וכל יום אני הולך ועושה משהו ואז בסוף היום אני חוזר הביתה ומגלה שעבדו עליי
נגיד יום אחד אני הולך עונה מלא דברים ואז אני הולך הביתה ומגלה שהכל נעלם וביום השמיני יש את הבוס של החרא ואני חוזר הביתה ומישהו עומד ומבשל מרק ואני בא לאכול ואז אני קולט שזה ברוס מקארתור ושיש בתוך המרק גופות של הקורבנות שלו ואפילו לא כעסתי או פחדתי סתם הייתי בבאסה @יעל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 22:55 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קניתי את המשחק הזה כי ידעתי שיש שם מדבב שאני אוהב (הווארד וואנג) ואז מגיע הפתיח ופתאום אני מזהה עוד ארבעה שמות נוספים זה היה מטורף.
חוץ מזה לאחת הדמויות כתוב קבוקי על המעיל. קבוקי. בעברית. זה משחק יפני. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 22:57 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי הפורטל מת או שזה בעיה רק עם המשתמש שלי
מהטלפון יש לי שיר של טילור והמחשב יש לי שיר של ברואונו בחתימה בהתחלה חשבתי שאולי משהו משנה את זה אבל שמתי לב שזה באמת משתנה כל פעם שאני נכנסת לפורטל -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 22:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי יש לך של מארון פייב😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 23:03 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אז זה לא רק אצלי
אוקי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 23:07 PM
|
||||
יש לך גיבורי על בחתימה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 23:08 PM
|
||
אני ככ עצבנית שפשוט מלמלתי ליד אנשים "סוציופתים"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 23:12 PM
|
||
אה זהו עכשיו יש לך APT
--------------------
|
|
פורסם ב: Dec 28 2024, 23:18 PM
|
||||
איי פי טי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2024, 00:18 AM
|
||||
אה פטה פטה --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2024, 01:44 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרקרקרקר
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2024, 01:48 AM
|
||
רק לוודא שכולנו באותו עמוד
אלרגיה למים לא אומר שאתה לא יכול לשתןת מים זה אומר שכשאתה נוגע במים יש לך פריחה וכזה --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 29 2024, 01:50 AM
|
||
“No because the f slur HAS fallen off a little bit!”
“EXACTLY!!” אני מת עליהם הם פשוט תואמים את האנרגיה אחד של השני ככ טוב --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |