![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 21:02 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כאילו לי יש רק סוגרים וחישוקים אין לי מושג מה כל השאר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 21:34 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החצי הראשון של העונה הראשונה של SAO תמיד יהיה נהדר כי זה הקונספט המקורי והנוסטלגי שכולם מכירים אבל באופן אישי העונה השלישית תמיד הייתה ותמיד תישאר האהובה עליי ואני מתעצבן מאוד בכל פעם שאנשים מנסים לטעון שרק העונה הראשונה הייתה טובה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 21:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“I love stealing land”
“That’s so British of you” “Oh no don’t call back to THOSE guys” --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 22:44 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ראיתי פרק אחד מהעונה השלישית ואז הפסקתי שכחתי למה אולי הגיע הזמן לראות את כל הסדרה שוב 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 23:08 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנהלה אתם תשלחו את הקישור בינשוף או לכל אחד בדרך אחרת?
כאילו מייל, וואצפ אנע ערף -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 23:28 PM
|
||||
כן לא נשלח אליך? כי אני שלחתי כבר --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 23:29 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה קיילב
זה הלך נורא :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 23:30 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כדאי לך (כל עוד פאנסרביס לא מפריע לך כי יש שם המון) הדמות הכי טובה נמצא בעונה השלישית 3: מה מה קרה עם מינורי שהלך נורא הודעה זו נערכה ע"י Mr. Glam ב Dec 31 2024, 23:30 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 23:36 PM
|
||||
מעניין >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 00:27 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו בטר סייב איט פור
דה מידל אוף דה נייט וון טינגס ארנט בלק אנד וויט -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 00:31 AM
|
||||
חשבתי בהתחלה שזה יו בטר לוק יור פוווווווון אנד לוק אט מי וון וויר אלוווןןןןןן An absolute banger --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 00:33 AM
|
||||
בטח נשלח ולא הסתכלתי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 00:34 AM
|
||||
סבבה אם יש בעיה תגידי לי --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 00:38 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאווו השיר הזה טוב פשוט בלי קשר לרממבר 24 כאילו אני רוצה שיום אחד אני אשמע את השיר הזה ואני אחשוב שהוא מדבר בול על 2024 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 00:43 AM
|
||
😂😂😂
הלכתי עם המשפחה שלי ואני ותהילה כזה דיברנו עם גיסי ופתאום הוא אומר כזה אתן יודעות שהיום כל העולם מתנשק היום בחצות אני ותהילה: מה? אחותי הנשואה: מאמייי *בועטת בו מתחת לשולחן גיסי: בגלל הכריסמס או השנה החדשה תהילה: מתעלמת מהשטויות שלו ומתחיל לברך אני: תהילה פותחים עיניים על ההורים בחצות תהילה: מסתכלת עלי במצמוץ אני: * נחנקת מצחוק -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |