![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 09:41 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחתי איך זה כשולחים לי ארבע ברכות מזל טוב מההנהלה לגיל 99
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 09:57 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Breaking news alert
A deadly shootout at a local toy store has left one police officer wounded, and a wanted serial killer dead We're back! Our next guest claims her son's doll is possessed by the spirit of dead mass murderer I'll be watching over you and every move you m-make I may be made of plastic but I'm wide awake I'll be right by your side until the day you die Your friend until the end, I'm your good guy -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 11:13 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובאמת יש לך יום הולדת או שחירטטת תאריך? אני חייבת לפנות תיבה לפני היום הולדת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 12:02 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבית ספר שלי יש שער לתיכון בצד אחד של המקום ובצד השני שער לחטיבה, ושל החטיבה יותר קרוב לי לבית אז כשאני זוכרת ללכת ממנו אני פונה לחטיבה.
השומר של התיכון תמיד מוציא תלמידי יב כי יש לנו מלא חלונות, אז אני רגילה. היום הלכתי לשער של החטיבה וציפיתי שגם הוא יוציא אותי, ואמרתי לו שנגמר לי היום והוא צחק על זה ואמר שאני צריכה אישור ולהיכנס לבית ספר. אז חזרתי לבית ספר והלכתי לשער של התיכון והוא הוציא אותי. כאילו, כך או כך אני יוצאת, למה אתה מאריך לי את הדרך? (כאילו, כן, אני יודעת שזה התפקיד שלך אבל עדיין) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 13:37 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספויילרים לסוף של mha
דאבי מת, טוגה מתה, שיגאראקי מת, הדירוג של באקוגו הוא רק 15, אישרו שיואיצ'י וקודו לא העבירו את הכוח שלהם אחד לשני דרך נשיקה, וכדובדבן שעל הקצפת מידוריה איבד את הכוח שלו והוא יוצא עם אוראראקה. אני כ"כ מאוכזב מה הסיבה שלי להמשיך להיות בפאנדום בכלל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 14:37 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גיליתי היום שהבן היחיד שהיה לו קראש עליי (לפני כאילו שלוש שנים) הוא הומו
אני נשבעת אני הולכת למות לבד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 14:55 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 14:55 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Every guy I like is gay --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 14:58 PM
|
||||
לא לא מי אוהב אותו הוא עכברוש אבל תמיד אחזתי ברעיון שאני לא יכולה להגיד שאף אחד לא רצה אותי אף פעם בגלל שמישהו כן זה החזיק אותי נפשית😭 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:01 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה לא קראתי את המשפט נכון חחחח כן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:18 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל הילד היחיד שהיה לו קראש עליי הוא כאילו אחד האנשים הכי גרועים שאני מכירה אה וגם לחברה טובה שלי היה אבל לאיזה שבוע מה שמצחיק אבל זה ששניהם היו ביחד אחרי זב -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:21 PM
|
||||
מי שאמר לך ביום הולדת שלך? הלפ מה הם היו ביחד??? זה משוגע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:25 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:26 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזר לי הכאב גרון ):
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:35 PM
|
||||
מה הוא עשההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |