![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 21:37 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
כןןן וואי הפרק הזה היה מטורף אני פשוט הייתי כזה :0 כאילו אעא -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 21:41 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא ב א מ ת אנדרייטד כי היא עצמה ממש מוכרת פשוט באינסטגרם וכזה והיא כבר לא מפרסמת את הפודקאסט כי הוא כבר לא פעיל אז אף אחד לא מכיר אותו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החבילה שלי מארהב בגרמניה כרגע
הזמנתי אותה לפני 6 ימים היא נשלחה לפני יומיים וכתוב לי שהחבילה אמורה להגיע אליי ב9.12 מה זה הזמני משלוח המשוגעים האלה (שכחתי לגמרי ששילמתי 20 דולר למשלוח. אבל עדיין, ממתי משלמים וגם מקבלים שירות יותר טוב??) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
המוחות שלנו פשוט חושבים אותו דבר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 21:44 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וסטולס לא הופיע כבר מלא זמן -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 21:46 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
נכון התגעגעתי אליו לול -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 21:51 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שאנחנו בתחילת נובמבר ולא הבנתי איך משלוח של חודש זה שירות טוב 😭😭 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 22:10 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כזה עצוב שאנשים תופסים כינויים טובים ופורשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 22:15 PM
|
||
אני שונא להיות מצונן מיציתי
אפשר די? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 22:18 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטופ שלי זה
רדיוהאד קנדריק למאר דה סטרוקס טיילר דה קריאייטור קוואדקה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 22:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תזכירו לי לראות את הvod של הקריוקי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 23:14 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך לא מבין את כל המחלוקת על xhs
God forbid אנשים אשכרה ישקיעו מאמץ בללמוד לצייר בסטייל שהם חושבים שנראה טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 23:28 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני חשבתי שיש לי את זה קשה כי האומן השני הכי מושמע שלי השנה הוא אנטישמי אהל יש אנשים שקיבלו את ווילבור סוט ולאבג׳וי😃
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 23:43 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתה מפחד!!
כחו לי את המחשב -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 00:31 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה חברים קראש חדש אה
סתם לא נראלי היא תהיה קראש היא פיקמי מדי זה קצת מוזר אבל חמודה ממש אולי יקרה משהו מי יודע -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |