![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:38 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:41 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי פשוט בן אדם מניפולטיבי רצח ושקרן והתייחס ממשששש חרא לחברה שלי ודיבר על כל הקבוצת חברים שלנו מזעזע מאחורי הגב כשהיינו ממש ממש נחמדים אליו תמיד גם כשהוא היה ממש מגעיל אלינו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:42 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו הוא היה ביחד עם חברה שלך אבל התייחס אליה מגעיל? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי הביתה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל זה היה מזמןןן אנחנו לא בקשר כבר איזה שנה היינו ביחד בשתי קבוצות חברים ועכשיו אף אחד שאני מכירה כבר לא בקשר איתו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 15:44 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך שפטרנו מעונשו של זה🙏 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:30 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופיייי
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:36 PM
|
||
יש זמרת שאנחנו אוהבות את השירים שלה ואת המסר שלהם (היא זמרת ממש קטנה כאילו יש לה 270 אלף מאזינים חודשיים בערך) אבל היא פרו פלסטין בקטע קיצוני
יש בשם שלה בטיקטוק אבטיח ובהתחלה חשבנו שזה סתם כזה ולא באמת משהו, אולי היא סתם אוהבת אבטיחים אבל היא פירסמה שנית סרטונים פרו פלסטינים כמה פעמים וזה מעצבן אותנו כי לשירים שלה יש משמעות ממש יפה, היא אומנית גרמנייה להטבית וזה מה שאנחנו לא מבינות בזה אגב השירים שלה זה על פמיניזם וזה מצחיק שהיא תומכת פלסטין אבל גם שרה על פמיניזם (דבר שהיא אגב עושה ממש יפה) -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:38 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hello there
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:39 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״וואו נו באמת זה ברור שהם טרנס הם לא צריכים לפנות למצלמה ולהגיד ׳היי אני טרנס׳ בשביל שתבינו מה אתם מטומטמים?״
הו וואו אני ממש מצטער לא ידעתי שזה דבר רע לצפות ליציאה מהארון בפאקינג סיפור על יציאה מהארון. באמת לא אכפת לכם שמתייחסים אל הקיום שלכם כאילו הוא טאבו וכמעט בשום מקום במדיה לא תוכלו למצוא דמות טרנסית שאשכרה אמרה בעצמה בסיפור שהיא טרנסית? זה הדבר הכי מגוחך בעולם. ברור שאני אכעס על זה! במיוחד כשיש חלק בסיפור שהם ליטרלי כזה ״אוקיי אני מוכנ/ה לספר לכם את הסוד שלי״ ואז יש מסך שחור וזה עושה דילוג לחלק אחרי שהם מספרים ואנחנו אםילו לא יודעים מה הסוד?? אוקיי אז הם טרנס? נונבינארי? הם לא יודעים מה הם? אולי הם בכל זאת סיסג׳נדר? אין לי מושג! הם לא אומרים! אם אתם עושים סצנה של יציאה מהארון תעשו אותה נורמלית ואם אתם לא רוצים אל תעשו דמות טרנסית מההתחלה כי בשלב הזה זה פשוט מעליב. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:41 PM
|
||||
איזה זמרת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מה קורה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:44 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך מסכים זה מסוג הדברים שצריך לעשות אותם כמו שצריך או שלא צריך לעשות אותם בכלל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:45 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן ועוד מילא שזה סתם דמות טרנס שזה לא כל הסיפור שלהם העובדה שזה טרנס כי כאילו יאללה מילא גם כאן הייתי מעדיף שתגידו שהם טרנסים אבל אני עוד מוכן להחליק. סיפור שכל העלילה שלו זה יציאה מהארון אבל הם אף פעם לא יוצאים מהארון בשביל הקהל? מה הטעם בכלל בסיפור? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:47 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שזה סתם מעצבן אותי כשכל הקטע של דמויות טרנסיות זה להיות טרנס והעובדה הזו עליהן היא הדבר היחיד שמאפיין אותן אבל כן אני מסכים איתך זה מגוחך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |